Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Estée lauder szaküzlet, parfümériák

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Eye Creme

Hozzáadva 2019.09.16.by

juditkaa70

Ez a fényűző szemkörnyékápoló krém átváltoztatja és ragyogóvá teszi, formázza, feszesíti és megemeli a szem körüli bőrt, formázza és halványítja azt.  Szarvasgomba kivonatunkat tartalmazza, mely revitalizálja és energiával tölti fel a bőrt. A kifejezetten a Re-Nutriv számára tervezett hűsítő, aranyötvözetből készült forgó applikátorával a legmagasabb szintű luxust képviseli. A finomított 24 karátos arany a hatékony antioxidánsokkal együtt nyugtatja, hűsíti és kellemes érzetűvé teszi a szem körüli bőrt. A Csendes-óceáni gyöngyök és a halványító optikai anyagok azonnal ragyogást visznek a bőrre.

89 490 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2021.08.06. 05:52 - 2021.08.06. 05:50

Nem tudom, hogy miket pakoltak bele, szarvasgomba kivonat meg óceáni gyöngyök, ha-ha-ha, de az egyik legjobb szemkörnyékápoló, amivel valaha is dolgom volt. Enyhén illatosított, az illat kellemes, krémes, valójában csak a tégelybe beleszagolva érezni. A krém színe nem teljesen fehér, van egy kis barackos árnyalatú beütése. 5 ml-es kisebb kiszerelésben használtam, hozzá nem a képen látható applikátor járt, hanem egy laposabb végű, szintén aranyozott pálca. Úgy tűnik, hogy ez nem fémből készült, mert könnyebbnek is érzem és nem is hűsít annyira, de nem baj, vannak nekem erre itthon megfelelő eszközeim:)A krém könnyen beszívódik és egyértelműen csodaszer kategória. Főleg esténként szoktam használni, a bőrt azonnal feltölti, kellemesen nyugtatja, nagyon jó érzés. Nem csíp, nem feszül, nincs könnyezés sem. Mindehhez másnap reggel is nagyszerű állapotban látom a szemkörnyékemet.Nem érdekel, hogy tégelyes, végtére is a spatulával ki lehet szedni, egyszerűen nem találok benne hibát, millió csillag.

Utoljára szerkesztve: 2020.12.24. 13:30 - 2020.12.05. 07:13

Így 40 fölött az ember lánya már ne higgyen a csodákban. Az illúzió maga ugyanakkor mégis csak élvezetes. Ez a kence is elsősorban illúziót nyújt másik, szintén horrorisztikus árú EL Re-nutriv (Ultimate lift) társához hasonlóan. Halvány bézs árnyalatú, közepesen testes krém. Mégis gyorsan beszívódik, élvezet kenekedni vele. Hogy hosszú távon milyen a ránctalanító hatása, azt persze nem tudom megítélni, nem merném az egyik oldalamat csak ezzel, a másikat semmivel sem kenni, hogy ez kiderüljön. Amit viszont látok, hogy feltölti, hidratálja a szemem körüli bőrt, és optikailag sokkal kipihentebbé tesz. Én ennyit várok egy nappalra használandó szemkrémtől. Némi fényvédelem talán még elkélne, bár a kémiai szűrők megítélése egyrészt ellentmondásos, másrészt lehet, hogy csípne is. Talán emiatt is szokott kimaradni a szemkörnyékápolókból. (Egy SPF-fel rendelkező szemkencém van csak itthon, az Elizabeth Arden.)Summa summarum, élvezem, ajánlom. Főleg úgy, hogy én itt jutottam hozzá 5 ml-es kiszerelésben, messze a hivatalos ár alatt, bár így az arany bumszli végű (valószínűleg hűsítő, ezért duzzanatot csökkentő hatású) applikátort nem nyílt alkalmam kipróbálni. Teljes áron erőteljesen meggondolandó.