Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

4.8
Hozzáadva 2018.11.27.by

Fiorentina

Szemkrém a komplex ápolásért

• Ráncok: hatóanyagok triója (hialuronsav + tripeptid + gyengéd peeling hatású összetevő) lazítja el a vonásokat és simítja a ráncokat a szemkörnyéken.
  • Szemhéjak és szempillák: egy lifting komplex harcol a felső szemhéjak megereszkedése ellen és stimuláló matrikin fokozza a pillák volumenét.
  • Sötét karikák: feltöltő gömbök és serkentő komplex mindenféle (beesett, elszíneződött) sötét karika csökkentésére.
13 990 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.11.06. 14:03 - 2024.05.10. 08:14

Én a Filorga Time fillér 5xp szemkörnyékápoló krémjét vettem meg, most éppen 20% kedvezménnyel. De van mintám a többi ből is. Nos csak a mintát próbáltam, amikor is rájöttem, hogy bár ezt a márkát nem ismerem, de ez egyszerűen fantasztikus. Két nap próbálkozás után, mentem is a boltba megvenni. Ez amit ígér az pontosan úgy is teszi. Illatmentes, nincs teleparfümözve, az állaga kiváló. Nem irritálja egyáltalán a szemet. Én még ilyen jó minőségű szem környék ápolóval nem találkoztam, bár már jó pár márkán túl vagyok. Talán a sensai - nak, a krémje nagyon jó minőségű még. De ár-érték arányban, a filorga sokkal barátibb. Ahogy néztem az összes termékeik, kedvező árban vannak. És lám -lám, mennyire érdekes az, hogy sokkal olcsóbban is kapható egy olyan arcápoló termék, ami még ráadásul jó is! Pontosan azokat olyan anyagokat tartalmazza amiről szerintem már régóta tudják ,hogy működik. Nem értem akkor a többi márkát, miért kérnek el hatalmas összegeket, mikor ők sem tudnak többet beletenni, mint amit a filorga is tud. Megértem ,hogy a "koichimaru"selyem, egy ritka növény, és biztosan drága a beszerzése, de akkor sem kellene ekkora árat felszámítani. A sensai termékében ugyanis ez a növény szerepel, mint fő alkotó anyag,amitől olyan jó az a krém. Merthogy tényleg jó. De itt a filorga, ami teljesen más képpen alkotta meg a krémjeit, bár rengeteg összetevővel rendelkezik, de fantasztikus amit csinál. Komolyan mondom, nem találok szavakat?! 🤔 Egy 40-50 ezer ft-ig terjedő ár, azt gondolom teljesen belefér. De a fölött már mit fizetünk ki? Hát persze hogy a" márkát"! Ott van például a Sisley, több mindent próbáltam ki tőlük, szerencsére csak mintával, de elképesztő amit tapasztaltam. Sosem adnék érte És az _orlean "sem jött be. Ez utóbbi semmit nem csinál. Erre a márkára pedig, most találtam rá, amikor is a Mariaunodban , kérdeztem hogy jött-e valami újdonság? És mivel már ott engem ismernek, és tudják, hogy komoly vásárló vagyok, rendszerességgel! igy ezt ajánlották. Mondták, hogy ez egy új márka náluk, és hogy nagyon sok jó visszajelzést kaptak. Így a kezembe nyomott egy csomó mintát, és mondta a kedves kis tanácsadó, hogy próbálgassam ezeket ki. Hát nagyon örülök neki, hogy felfedeztem. És a továbbiakban is fogok tőlük próbálni mást is ,nem csak szem környék ápolót. Talán végre megtalálom amit keresek. Mert sokféle krémet használok, de eddig ennek az állaga tűnik a legjobbnak. És igazából amit érdemes választani és használni, azt inkább az éjszakai krémek közül, mert éjszaka tud dolgozni a legjobban és kifejteni a hatását egy szérum vagy akár egy krém. Kombinált bőrűeknek inkább gél. Nappalra nem érdemes az arcot ,maximum hidratálni. És egy jó szem környék ápoló. De az igazi kezelést estére kell feltenni. Én csak ajánlani tudom ezt a márkát! 😃🥰👍

2023.09.12. 06:17

Mennyei termék! Az egész szemkörnyékem üdébb és kisimultabb tőle, kevésbé tűnik fáradtnak és karikàsnak. A szempilláim is hosszabbak lettek, ezt a tulajdonságát nem ismertem amikor a krémet vásároltam, de feltűnt hogy nőnek a szempilláim, utánaolvasva vettem észre hogy ezt is a krémnek köszönhetem. Megéri az árát.

Utoljára szerkesztve: 2019.08.30. 17:12 - 2019.08.30. 17:11

Csak nagybetűs POZITÍVUM-okban tudok róla nyilatkozni.Nagyon jó szemránckrém. Először is maximálisan hidratálja a szem alatti területet. Másrészről a 2 apró stressz szarkalábamat instant kivasalja. Sajnos egyelőre még nem tudtam újra vásárolni az ára miatt. De ha szándékozom venni szemkörnyék ápoló krémet, vagy erre, vagy pedig a Bobbi Brown Extra Eye Repair-jére fogok beruházni.

Utoljára szerkesztve: 2019.08.20. 07:36 - 2019.07.24. 09:36

Jelenleg ezt a szemránckrémet birtoklom. Könnyű az állaga, a szemkörnyéket szépen helyrehozza. Hidratál,és szem alatti sötét karikát halványítja,