Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Garnier Ultra Lift Ránctalanító Bőrfeszesítő Nappali Arckrém

3.6
Hozzáadva 2013.04.26.by

glabi

Csökkenti a mély ráncokat és feszesíti a bőrt.

2017.10.27. 13:24

Akciósan jutottam a krémhez hozzá, mondom akkor kipróbálom úgyis elfogyott az arckrémem. Finom az illata, gyorsan beszívja a bőröm. Én egy átlagos krémnek ítélem úgy, hogy majdnem egy dobozzal elfogyott. Tégelye viszont nagyon tetszik és az is, hogy nem nehéz üvegből van.

2016.06.17. 11:17

Ajándékba kaptam, de csak hidratálásra használom, feszes bőröm van,úgyhogy még nincs olyan gondom,hogy azzá tegyem. Hidratálóként egész jó, finom illata van, amit sokáig érzek. Hamar beszívódik,nem hagy maga után zsíros érzetet.

2016.05.05. 20:23

Átlagos hidratálókrém, kellemes illatal, gyorsan beszívódik, olyan kis kellemes, de semmi több.

2014.07.23. 22:53

Túl nagy feszesítő hatást nem tapasztaltam,2-szer újravettem,ennyit próbálkoztam vele.Azt hozta kb. mint egy alap hidratáló,selymes,puha arcbőr,ennyi.Ártani nem ártott de az ígért hatást nem váltotta be.

2014.06.06. 16:28

Pár éve vettem egyet, mert szerettem volna feszesebbé tenni a bőröm, de nem csinált semmit. Nekem sem állagában, sem hatásában nem tetszett, a bőröm nem lett feszesebb, de még hidratáltabb sem.

2013.11.29. 18:34

anno több tégellyel is elhasználtam belőle, mire rájöttem, hogy tán nem az én bőrömnek való. azóta (a KM-nek köszönhetően :-) már kikupálódtam összetevőlista ügyben, és nem veszem, a bőröm is sokkal szebb.