Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
vadvirag919
Sima és egyenletes bőrfelületet biztosító, puha és selymes púder. Az eredmény tiszta és fényes arcszín.
2019.07.10. 08:11
Koreai színezett púdert kerestem, mert az itthoniak katasztrofálisak, ami az összetevőket illeti, vagy egyszerűen nem passzolnak olajos bőrhöz. Irritációt nem okoz, nem szárítja a bőröm, nem okoz pattanást, mattítja az arcom egész napra. Ráadásul bármilyen hihetetlen de valamennyire vízálló is, és gyönyörű selymes finishe van. Így nyáron nem igen szoktam alapozót használni, pláne most, amikor egy kósza folt sincs az arcomon. Ez a púder pont elég egy kis egységesítésre, és arra hogy ne zsírosodjon át a fejem a melegben. Újravevős.Egyetlen hibája a "kicsit" hosszú az összetevő listája... (Ez volt a hivatalos oldalon, bár nehéz elhinnem, hogy mindez benne van.) Viszont pozitívum, hogy semmilyen alkohol és squalane sincs benne, amikre allergiás vagyok.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.