Szemkrémek

NIOD Fractionated Eye Contour Concentrate

3.7
Hozzáadva 2020.06.05.by

komzsuska

Hiper-koncentrált szérum, ami összesen 28 klinikai technológiát ötvöz a feszesebb és definiáltabb szemkontúrért.

• Csökkenti a mimikai és statikus szem körüli ráncokat
  • Fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét
  • Halványítja a sötét karikákat és a bőrelszíneződéseket
  • Mérsékli a szem körül tipikus bőrérzékenységet
  • Hatékony a duzzanatok ellen
  • 100%-ban illat- és színezékmentes
  • Állatokon nem tesztelték
18 800 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.04.20. 05:58 - 2022.04.20. 05:15

Egy éve használom, és stabil tagja a szemrutinomnak. Bal szemhéjam (vagyis a szemöldököm) lóg (csak hogy ne legyen egyszerű az eset, így, aszimmetrikusan), erre szerettem volna valami megoldást, ami nem kés, mert a doki azt mondta, hogy várjunk még 10 évet (jaj!). Mivel a rutinom sok összetevős, nem tudom elkülöníteni ennek a hatását, de biztos, hogy hozzátesz az eredményhez, ami szerintem zseniális, legalábbis nekem megfelel. Annyit javult a helyzet, hogy most már csak reggel látom megereszkedettnek, és napközbenre egy redő marad csak a mélyítővonalamban, de a szemhéjam szépen látszik. Amíg nem találok más (olcsóbb/jobb) terméket, addig ragaszkodni fogok ehhez a termékhez, mint mentőövhöz. Napi kétszer használom, reggel és este, a szemkörnyékápoló előtt. Pár perc várakozás után sminkelek is rá gond nélkül. Egy év alatt két üveggel használtam el, most kezdtem a harmadikat.

2022.03.17. 13:46

Szeretem a NIOD termékeket, ezért ezt is ki akartam próbálni. Este felváltva használok más márkától koffeines meg retinolos szemkörnyékápolót, így ezt reggelente használom. Nagyon szeretem, gyorsan beszívódik és a szemhéjamon látványos a változás. Mindösszesen kettő csepp kell belőle, így sokáig kitart. Már az utódját is megvettem :)

Utoljára szerkesztve: 2024.10.07. 14:30 - 2021.12.22. 09:44

Új beszerzés, a sötét karikáimon szeretnék javítani, de legalább szinten tartani őket. Tudom, hogy csodaszer nincs és sok múlik az életvitelen is, de mégis meggyőztem magam egy magas kategóriás cucc kipróbálására. Lassan egy hete használom, napi 2-3 szor kenem fel. Őszintén szólva szerintem szebb lett a szemkörnyékem, kevésbé sötét a karikám. Lehet, hogy csak beleképzelem, de szeretném elhinni, hogy működik szóval majd jövök egy updattel néhány hét múlva. Amit egyébként még olvastam, hogy nem csak a puffokat, de a sötét karikákat (vérbőség) is okozhatja ha hason, vagy oldalt alszol, így most erre is próbálok figyelni. Az biztos, hogy ha a hátamon alszom, reggelre nincs puffos szem.Most fogy el, tehát bő 4 hónapra elég kb. Volt amikor nem használtam túl aktívan (napi 2szer), de arra is rájöttem, hogy ebből a termékből 1 csepp az tényleg elég. Teljesen felesleges ennél többet rakni, nem tudja beszívni azt a mennyiséget. Ami az eredményt illeti, szerintem a szarkalábakon egyértelműen segített. A homolokommal hasonlítva, amire ugye nem kentem látható a javulás. Azt gondolom újravevős lesz, vagy meg kipróbálom a SubQ eyest.

2021.09.25. 14:00

Nem látok semmi változást, de nem is ezért használom a NIOD termékeket.. Az ára borsos, nekem nagyon gyorsan is fogy, ezért meggondolom, hogy beszerzem-e újból, viszont az összetevők mesések, és ezért az egyik kedvencem is lett.

2021.05.08. 00:16

Többet vártam tőle, nem láttam változást. Lassan szivodik be, de kellemes érzés utána.Csak éjszakára használtam. Nem veszem újra, engem nem győzött meg sajnos. :-(

2021.02.16. 23:24

Nem sok NIOD termékem van, mert nekem nagyon drágák, ezt a novemberi akcióban szereztem be. Mint mások is írták, nagyon kevés kell belőle, hónapokig elég a kis üveg. Én naponta egyszer, reggel használom, nem is kell fölé más kence (éjszakára azért elfér valami anyagosabb). Alapvetően rendben van a szemkörnyékem, nincs mire panaszkodnom, de drámai javulást nem látok. Igaz, nem is rosszabbodott a bőröm állapota, de ezt a hatást (vagy ennél jobbat) nekem a TO koffeines széruma is hozza, az ár töredékéért.