Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

3.2
Hozzáadva 2019.04.01.by

MissNickole

60 db

Csökkenti a szem alatti duzzanatot, hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt, az apróbb ráncokat kisimítja és egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt.

• arctisztítás
  • tonizálás
  • párnácskák felhelyezése
  • várakozási idő 20-30 perc
  • párnácskák eltávolítása

2023.03.28. 08:12

Nem hiszek a csodában, amit ezek a tapaszok ígérnek, viszont szeretem, hogy hűtőben tárolva reggelente kellemesen hűti a szemkörnyéki részt. Jó áron találtam, csak ezért rendeltem meg, de akármilyen olcsó is lesz, nem fogom többször megvenni. A tégelyben levő “szérum”, olyan híg, mintha csak víz lenne. Miután felteszem a tapaszokat, pár perc és csípni kezdi a bőrömet, pedig eddig semmilyen termék nem bántotta a szemem alatti részt.

2023.02.05. 18:45

A szemem alatti apró ráncok kisimítására használtam. Szerintem el kell fogadni, hogy ezeknek a tapaszoknak a hatása erősen ideiglenes, akkor érdemes használni, mikor közvetlenül utána eredményt várunk. Én sokszor este használtam, aztán meg alváskor szinte eltűnt a hatása. Nagyon nagy doboz, a homlokomra is használtam, de még így is majdnem egy évig tartott. A végén már szinte elfogyott belőle az ampulla, kicsit kiszáradt.

2021.04.13. 09:35

Sajnos nem nagyon vált be. Kellemesen hűsítő hatású de látványos változás nem történt a szemeim alatt.

Utoljára szerkesztve: 2021.05.24. 12:26 - 2021.03.18. 08:16

Megelőzésképpen, illetve a megfelelő ápolás végett választottam ezt a terméket, na meg szerettem volna kipróbálni valami Koreait. Eddig bevált! Ez egy elég nagy adag, 60 db van benne, használat után láthatóan simább a szemkörnyékem, plusz én egyet a homlokomra is teszek a már meglévő ráncomra. Az illata nagyon finom!Update: -2 csillag mert a szem alatt elkezd csípni, az arc más területén nem.

2021.02.19. 08:39

A Petitfee Gold Eye Patch-t és ezt felváltva használom reggelente. 10-15 perc után látványosan hidratáltabb a szemem alatt, kisimítja a bőrömet. Ha véletlenül tovább hagyom rajta, akkor pedig ez a remek hatása csökkent, tehát mindig figyelem hogy max 15 percig legyen fent. Ha már csak néhány pár van a tégely alján, akkor tökéletesen nedvesek, hatóanyaggal teliek a párnácskák. Kipróbáltam, hogy a homlokomon lévő ráncokkal mit kezd, ott is szépen kisimította a felszínét. Imádom, újraveszem!