ludmilla
Hajfesték termékcsalád luxus gyöngy kivonattal
A Schwarzkopf és Claudia Schiffer együttműködése révén jött létre. A formula kifejlesztése során a Schwarzkopf szakértői ihletet merítettek Claudia Schiffer divatvilágbeli és divat fotózásokon nyert tapasztalatából is.
A luxus gyöngy kivonat nemesíti a formulát, tökéletesen elkeveredik a gazdag omega olajban. A több funkciós intenzív elixír hajbalzsam belülről ápolja a hajat és lezárja a hajszálak felszínét festés folyamat után.
A tiszta, hűvös szőke és szikrázó színeredményért, 1–2 árnyalatnyi hajvilágosítással.
2021.02.26. 10:23
12-1 Xtra Light Cool Blonde, ez volt az én festékem :) aztán mint általában a jó dolgokat ezt sem lehet kapni. Egyébként nem csípett szépen leszívta a hajam, nem volt sárgás, jó volt az illata, nem roncsolt a többi szőkítővel szemben.
2017.10.31. 15:29
szuper ez a festék ahhoz képest, hogy drogériás, ma használtam először és remélem, nem utoljára. egy kínaiban vettem potom 450 forintért a 12-1 xtra light blonde árnyalatot. a dobozban elegendő festék van, bőven jutott a hajtöveimre és a kicsit elszíneződött hajamra a hajhosszom középtáján is. könnyen fel lehet kenni (én tálkát és ecsetet használok), nem csíp, könnyen lemosható. sajnos a szűz hajam vöröses pigmentjeivel nem annyira bánt el, de pl a syoss hasonló világos festékéhez képest nagyon jó eredményt értem el. a hajam egészségesnek tűnik, nem hullott öblítésnél sem, puha, fényes, szép színű, szóval elégedett vagyok. holnapután rohanok is vissza az üzletbe, hátha van még ebből a festékből, mert betáraznék :)
2017.05.23. 10:44
12-1 Xtra Light Cool Blonde-ot sikerült az eredeti ár töredékéért beszereznem, de a teljes árát is abszolút megéri. Eddig ezzel sikerült elérnem a legkevésbé sárgás eredményt, de így sem az igazi... lehet, hogy sohasem fogom elérni a vágyott árnyalatot, se fodrásszal se egyedül. :D Az illata nem zavaró, és bár féltem, hogy ront a hajam állapotán, a vártnál sokkal kevésbé roncsolt. Egységesen világosított, hamvasító cseppek használata mellett szép az árnyalat. A balzsama... hát az valami csodálatos. Nekem kétszeri használatra volt elég a világosított részre, az illata és a hatása is csodás. Ha létezne nagy kiszerelésben is, csak ezt használnám :D
2017.03.24. 23:05
Nekem bevállt a szőkítő termékük. A gyengébbik szőkítőt, az XL-t használtam vörösesszőke hajamra, és sárgát csinált belőle, és ez is volt a cél. Ez volt a harmadik szőkítésem, és a korábbi világosítások igencsak megviselték a hajam, jópár centit le kellett vágatni, főleg az első után. Ez az első olyan szőkítő, ami tényleg semennyire (!) sem rontott a hajam állapotán, egy centit sem kellett már levágni. Persze utóápolni kell, mert mégiscsak szőkítő. Bárcsak előbb megtaláltam volna, akkor most hosszú hajam lenne... .
2016.06.14. 09:14
Egy éve még gyönyörű hamvasszőke hajam volt, és a rémhírek ellenére, hogy szőkíteni csak fodrásznál lehet és több alkalom is, a sötétbarna hajamból seperc alatt szőke lett a syoss lightenerrel. Imádtam, mai napig syoss fan vagyok :D aztán félévre visszaálltam barnára.Sajnos nem a syoss landolt a kosaramban múlthéten, hanem ez a termék. Lehet közrejátszott az is, hogy akció volt.Borzalmas amit a hajammal művelt. Hiába kentem le az egészet, foltokban szívta ki, és ahol le is szívta, szinte narancssárga lett. A kedvencem az elől lévő barna tincs, amit a ható idő alatt 3x kentem még be és semmit nem szívott belőle. Vannak olyan részei a hajamnak, ami olyan barna mintha festéket se látott volna.Mondanám, hogy én rontottam el valamit, de nem hiszem, mert évekig szőkítettem magamnak a hajam, volt egy technikám ami bevált, sosem lettem tarka. De ez... én nem hittem, hogy tényleg tehet ilyet a hajjal egy szőkítő :DSoha többet mást nem veszek mint a syoss. Nem éri meg próbálgatni.
2016.06.09. 12:54
Imádom! a tescoban vettem akciósan, gondoltam teszek egy próbát, nagyon megérte, gyönyörű hamvas szőke szín, nem szárította a hajam és nagyon könnyű a felvitele, festés közben nem ragad tőle össze a hajam, ki tudom közben fésülni, hogy jobban eloszlassam a festéket, anélkül hogy kihullana közben a hajam, tökéletes!!! :)