diazamand
Könnyű gél-krém, amely hidratálja, puhítja és finomítja a bőrt. Nem komedogén.
2016.10.09. 09:24
Mintát kaptam belőle, a bőröm szerette, de az összetevői és az ára miatt nem fogom megvenni a nagy kiszerelést.
2016.04.20. 11:14
Kb. három hónapja kezdtem el használni, mert aknés lett a bőröm. Őszintén szólva nagyon szeretem. A kiszerelése miatt kicsit aggódtam, mert azt hiszem talán 40 ml-es, viszont még mindig van belőle, pedig napi 2x használom. Az állaga vizes, gélszerű. Kis mennyiség is tökéletesen elég és szinte azonnal beszívja a bőr. Nekem utána olyan friss érzésem volt. A megviselt bőröm jól reagált rá, csak annyira hidratálta, hogy ne száradjon ki, de az aknékkal is jól kijött (azt hozzáteszem, hogy ez a krém önmagában nem elég az aknék kezelésére, én gyógyszert és gyógykrémet is kaptam, de kiegészítésnek, illetve arra, hogy a bőr ne zsírosodjon, amivel tovább rontja a bőrt).Szerintem még venni fogok, amíg teljesen helyre nem áll a bőröm.
2014.05.14. 12:55
Mintat kaptam a mullerben 4-5napra elegendot. Pozitivum a geles/vizes allag, ami gyorsan felszivodik. Valahogy megsem erzem elegnek a kevert bortipusom ellenere. Negativuma fokent, hogy felkenes utan egy filmreteget kepez a boromon, ami egyaltalan nem esztetikus, masreszt kifenylik :( Azt hiszem sokat vartam a kremtol, mert brutal draganak tartom, a teljesitmenyehez kepest. Harmat is csak azert adok, mert lehet hogy az en boromnek nem megfelelo masnak meg csodaszer.
2013.03.31. 08:17
Pici mintát kaptam belőle, nagyon akartam ezt a krémet.. De kb négy nap használat után száraz, hámló foltok lettek az arcomon úgyhogy örülök, hogy nem kapkodtam el a vásárlást.. Az elado azt mondta, hogy ilyet meg nem hallot, akkor biztos nem zsíros a bőröm... Én pedig mondtam neki, hogy akkor a csillogás a homlokomon és T vonalban csak kepzelodes... :) viszon az illata és a gyors felszivodas tetszett, de nem éri meg az arat...
2013.03.19. 18:17
Szép selymes lesz tőle a bőr. A hidrogél állag nekem máskor nem jön be, mert a száraz részeket nem hidratálja eléggé, de ebből elég. A nap végén sem húzódik a bőröm és remek smink alap. Ez is kiadós, mert kevés kell belőle.
2012.11.06. 19:37
Felkenéskor hamar beszívódik,selymes lesz a bőr tőle, de valahogy kevésnek érzem. Nyárra kellemes kis krém.