Hajápolók

3.8
Hozzáadva 2015.03.09.by

szalonlin

300 ml, 750 ml és 1500 ml

Tejsav, kókuszolaj, glicerin és búzaprotein tartalma segít helyreállítani a haj szerkezetét, biztosítja számára a tökéletes hidratálást. Rendkívül hatékonyan regenerálja a vízhiányos hajat.

• Segít helyreállítani a haj szerkezetét.
  • Hatóanyagai egyenesen a hajszálakba hatolnak be.
  • Méz illat.
  • Revitalizált, egészséges haj.

2022.04.05. 06:08

Sajnos nem vált be. Száraz marad a hajam, mintha semmi kondicionálót nem használtam volna.. Nem ajánlom, csalódott vagyok.

2022.02.18. 14:34

Első használat után azt vettem észre, hogy a hajam valamivel puhább, simább, mint a drogériás termékek használata után, de nem nagy a különbség. A hajam alapjáraton nem rossz állapotú, kicsit száraz, de nem töredezett, így én nagyobb csodát vártam. Abban reménykedem, hogy hosszabb használat után lesz nagyobb változás. Az illata egyébként isteni finom!!! Olyan, mint a friss mézeskalács. (Viszont kicsit aggódom, a notinoról rendeltem, ahonnan hallottam már hogy hamis termékeket is árulnak... Remélem ez nem az)

Utoljára szerkesztve: 2022.02.02. 09:08 - 2022.02.02. 09:07

Samponjához képest sokkal jobb, én az ilyen testesebb balzsamokat szeretem, ennek az állagával nagyon meg vagyok elégedve. A tubust mondjuk fejjel lefelé kell tartani, mert nehézkes különben kiszedni. Az illata - ez az állandó karácsonyi süti illat - nekem sok egész évben. A festett szőke hajam puha lesz tőle.

2021.05.17. 15:46

Sajnos ez sem jött be, csakúgy, mint a Tigi Your highness balzsam. A samponja után használom, ami borzalmasan szárít. Sajnos semmit nem ér, azon kívül, hogy talán picit könnyebb utána kifésülni a hajam. Száraz, sprőd, durva tapintású, fénytelen szalmakazal a végeredmény. Hiába, a Serical Latténál nincs jobb, vissza is térek hozzá. De akármelyik Balea balzsam is jobban teljesít.

2021.03.20. 07:52

Szeretem.Samponjával együtt használom, elèg jól hidratál tènyleg, sokkal jobb mint a drogèriás balzsamok! Ès kb. negyed annyi kell belőle, mert tènyleg sokkal sűrűbb az állaga.

2020.11.19. 15:15

évek óta használom felváltva a kék urban antidotes balzsammal, táplálásban van annyira jó. komfortosabb érzés a használata, imádom az illatát és sokat javított a hajamon. persze ez sem ragasztja össze a törött végeket és sprőd néha használat után is a hajam, de ez nem a termék hibája.