Márciusi parfümújdonságok: 2025 legcsábítóbb tavaszi illatai
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
fairynorah
Könnyedén, melegvízzel lemosható formula, nincsen szükség semmiféle lemosóra az eltávolításához.
3 fajta kefe:
Kiszerelés: 8,5 g
2019.09.24. 20:23
A pinket hasznalom. Elkepeszto. Evekig a panda’s dream volt a kedvencem. Az en szemhejamra minden, ertsd MINDEN spiral felkenodik. A panda volt az elso nagy szerelem, de azert ott is elofordultak balesetek. Ennel soha. Nem ertem, nem tudom mibol van ez, de pillanatok alatt csinal brutal pillakat, es soha nem kell ellenoriznem nap kozben. Soha soha soha nem kenodott meg sehova. Imadom.
2019.06.27. 11:08
Nagyon szeretem a koreai arcápolókat, így a sok prémium nyugati márka után gondoltam nézzük mit tudnak a sminkek. A piros (inkább pink) kupakosra esett a választásom, de nem lett kedvenc. Nem várok sokat egy spiráltól, leginkább azt, hogy ne tapasszon, csomosítson és ne legyen rajta annyi festék, amivel minden alkalommal összekenem a szemzúgom. Ez sajna egyiknek sem felel meg. Kevesebb pillával rendelkezőknek esetleg jó lehet, de főleg az elvékonyított végén rengeteg a festék, és mindenhova jut. A végeredmény idegbaj és egy középszerű kinézet.
2018.10.05. 12:59
Elfogyott a szempilla spirálom amivel Koreába érkeztem, ezért kellett egy új. Sokat keresgettem, kihúztam amíg tuttam, hogy találjak egy jó, de olcsó darabot a leírások alapján. A másik, népszerűbb és srágább Tonymoly spirált akartam, de miután láttam ennek az árát, nagyon gyorsan kedvet kaptam hozzá, főleg hogy elképesztően rossz leírásokat nem találtam. A vélemények alapján azért inkább a kéket vettem meg, ami nem is baj mert az a göndörítős,a mi nekem mindig gondot okoz (göndörítővel is hamar lelapulnak a pilláim). Aki sűrűsítős spirál, sűrű pillákat szeretne ne vegye meg, de akinek csak a hossz és göndörség a lényeg, az szerintem nem fog csalódni. Eddig a szintén nagyon olcsó Lovelys spirált használtam, de az az ára arányában bár szép pillákat csinált, ehhez képest lófüle. Az ár hasonló, de nem pereg le, nagyon tartós, nekem nem csomódodtak a pilláim és szép íveltek. Nagyjából 12 óra telt fel mióta feltettem és olyan mint reggel volt, szóval nagyon elégedett vagyok!
2018.06.07. 17:55
Az első koreai szempillaspirálom, így nincs viszonyítási alapom, viszont! Hiába vásároltam itthon kapható neves márkák termékei közül, mind lefolyt a szemem alá rövid időn belül, a vízálló is! Nem értettem, milyen idétlen szempilláim vannak, hogy egy spirál sem marad meg rajta, míg nem találkoztam ezzel a kis csodával. Nem kell extra nagy pillákra, műszempilla hatásra számítani, azt nem hozza, viszont szép fekete, nem ragad össze a pillám, hosszabbít (a kék van meg) és hihetetlen tartós! Már a másodikat használom belőle, és volt szerencsém letesztelni szaunában is, majdnem 90 fok melegben, meg sem moccant!! Csak ajánlani tudom. Ja, és sima melegvízzel le lehet mosni. Mi ez, ha nem tökéletes?
Utoljára szerkesztve: 2017.10.11. 17:52 - 2017.09.04. 15:17
Kap még egy csillagot mert egyre jobban megszeretem. Ha kissé letörölgetem papírzsebkendővel a keféjet s úgy viszek fel kevesebb festéket, sokkal jobban teljesít, hosszú szempillákat eredményez.Átlagos, így tudom legjobban jellemezni. A kék van meg s semmi extrát nem nyújt. Annyi a pozitívum benne, hogy nem tapassza össze a szempillákat (még több rétegnél sem), nem kenődik fel de kb ennyi. Ára olcsó 1100-1200 általában de ennyiért pl egy Essence vagy Catrice is jobb szempillákat eredményez.
2015.10.09. 19:57
Nekem annyira nem jött át ez a circle lens életérzés:D Igazából nem is értem, hogy tudna olyan effektet létrehozni, de nem is ezért vettem, hanem mert azt írta az eladó ebayen, hogy ez a Cats Wink folytatása, tehát ugyanolyan, csak más a csomagolás. Dehogy olyan... Volt már a rózsaszín, na az tökéletes csalódás, most a kék van, ez azért sokkal jobb, de a lényeg szerintem a cikkcakk mozgás szemfestés közben, különben nem állnak szépen a szempillák. Egyébként nem mondanám rossznak ezt a fajtáját, de jobb lenne, ha a cicás újra elérhető lenne:) Lemosásnál is túl könnyen lejön, nem csak meleg vízzel. Egyébként az árát nagyon megéri a kék, 1000 Ft-ért ez ajándék.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.
A niacinamide remekül kombinálható jó pár más hatóanyaggal.