Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Douglas, müller

Annemarie Börlind LL Regeneration Arctisztító Tej

Hozzáadva 2012.02.08.by

Szendi

A száraz, vízhiányos bőr igényei szerint kifejlesztett lágy emulzió gyengéden, ugyanakkor hatékonyan távolítja el a szennyeződést és a smink maradványait. A tápláló növényi hatóanyagok megóvják a bőrt a kiszáradástól és előkészítik a bőrápolás következő fázisaira.

2016.02.29. 20:12

furcsa, hogy száraz bőrre ajánlják és mégis ennyi alkohol van benne, de úgy vettem észre, hogy ez általános jelenség az AB termékeknél. ettől függetlenül nekem bevált, elég jól leszedi a sminket, utána meg úgyis leöblítem, szóval elnézem az alkoholt meg az illatanyagot ráadásul az én bőröm amúgysem kifejezetten száraz, de túlszárítani sem szeretném a sminklemosással.

2013.05.10. 11:10

Termékmintát próbáltam ki, és az arckrémeivel ellentétben ez a termék nekem jobban bevált.Szimpatikusak az összetevői, de soknak találom bennük az illatanyagot.Ha az LL Regeneration-féle arcápolási rutin szerint járnánk el:1. Arclemosó tej2. Virágharmat gél2. Éjszakai vagy nappali krémEzáltal elég komoly illatorgia alakulna ki az arcunkon, mivel a termékek más-más illatúak és elég karakteresek. Esetleg használja valaki egyszerre ezt a 3 terméket?