Hajápolók

Avon Advance Techniques Keep Clear Oxigenizáló Fejbőrápoló

3.3
Hozzáadva 2016.08.23.by

bernai

Szembeszáll az egészségtelen fejbőr jeleivel (korpa, hámlás, túlzott zsírosodás, viszketés, eltömődött hajtüszők). Oxigenizálja és nyugtatja a fejbőrt. Cink-piritiont tartalmaz, mely gátolja a korpásodást.

Az Advance Techniques korpásodás elleni Keep Clear termékcsaládjának egy tökéletes tagja az Oxigenizáló fejbőrápoló. Speciális formulájának köszönhetően a termék nemcsak az idegesítő korpa ellen veszi fel a harcot, hanem a fejbőr által termelt felesleges zsírt is eltávolítja. A kezelés összetettsége lehetővé teszi, hogy egy csapásra megszabaduljon a korpától és egészséges, tiszta legyen a fejbőre! Így a haja még gyönyörűbb és erősebb lesz!

2013.11.09. 09:03

Én is használtam már a habos verziót is, nekem u.olyan jó. Igaz, nem korpára, hanem néha viszkető fejbőrömre, tehát nem minden hajmosáskor.Nekem nagyon bevált, a viszketés megszűnik tőle, olyan tök jól hűsíti a fejbőröm. Nyáron a kánikulában is szuper. De ahogy elnézem az összetevőket... azt hiszem keresnem kell vmi mást helyette, mert ez egy förmedvény.

2013.04.13. 20:00

Nálam nem korpa volt a gond, hanem annyira hámlott a fejbőröm pár foltban, hogy a hajam is hullani kezdett. Ekkor javasolták nekem ezt a terméket. Bár nem habzik úgy, mint a leírás alapján kellene, de nekem nagyon bevált. Egy hosszabb kúra után nem is tért vissza a bőrszárasság.

2012.11.23. 19:25

Egyetértek az előttem szólóval.. A régi változat jó volt, de ez nulla..

2012.10.12. 15:30

Azt hiszem, ennek volt régen az a hajhabra hasonlító flakonos kiszerelése. Mármint azt is ugyanúgy jól fel kellett rázni, mint egy hajhabot és aztán bele kellett masszírozni a fejbőrbe. Nekem olyan régi is volt és ilyen is. A régi tökéletesen bevált, tényleg eltüntette a korpát (néha, általában télen előjön nálam), de ez...nem ért túl sokat.