Szérumok, Kezelések

Babor Húsvéti Ampulla Tojás 2022

4.8
Hozzáadva 2022.03.11.by

wishes

"Friss és üde bőrre vágysz? Akkor jól döntöttél! A Húsvéti Ampulla Tojás tökéletes társad lesz a tavaszi megújulásban! A szemet gyönyörködtető fehér porcelán és rosegold csomagolás mögött egy 14 napos ampullakúra rejtőzik, mely gyengéden kényezteti bőrödet. A különböző ampullák tökéletes összhangja igazán hatékony és intenzív kezdést ad a tavaszi szépségápolási rutinodhoz! Az exkluzív Precious Collection ampullák pedig még TÖBB luxust biztosítanak! Töltsd fel bőröd a Rose Gold Energy, Gold Volume és Platinum Lift ampullák segítségével, melyek már néhány másodperc alatt kifejtik hatásukat. A Húsvéti Ampulla Tojás belseje már nem tartalmaz műanyagot! Ezzel a BABOR 3000 kg szén-dioxidot és 3000 kg műanyagot takarít meg!"

16 950 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.10.08. 16:42 - 2022.10.08. 16:39

Minden évben megszoktam vásárolni a húsvéti ampulla naptárt, nagyon szeretem az ampullák hatóanyag tartalmát és azt, hogy láthatóan segítenek az arcbőröm állapotán. Igaz, csak 2-3 naponta szoktam használni, hogy ne legyen sok a bőrömnek. Illetve tegyük hozzá, hogy mindig gyönyörű csomagolásban érkeznek.

2022.05.10. 11:49

Úgy érzem, hogy semmi csodát nem művelt az arcommal a két hét alatt. Egy nap csúszással fejeztem be kezelés sorozatot. Finom, puha a bőröm tőle, nem irritált, minden hatóanyagot beszívott a bőröm, de nincs wow hatás. Szülinapomra kaptam, tervezem hogy a karácsonyit majd megveszem.

2022.04.15. 16:47

Barátomtól kaptam ajándékba. Isteni! Kisímult, puha lett az arcom már 5 nap után. Sajnos elfogyott, de egy csoda volt!

2022.03.12. 18:55

Megvettem, és nem csalódtam. Csodàt tesz az érzékeny tàg pólusú bőrömmel is. Mindenkinek ajànlom , érdemes beruhàzni rà,megéri az àràt.