Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
viktoria.szekely68
Az arckrém csökkenti a bőröregedés jeleinek a megjelenését. Valódi gyémántportartalmának köszönhetően a bőr tónusa ragyogóbbá válik. A fehér szarvasgomba-kivonat hatására csökken a finom vonalak és ráncok megjelenése. Fehérjekomplexe szinte megemeli az arc kontúrját.
2021.07.22. 09:53
Szép a csomagolása és kellemes krém de nekem is pattanásokat okozott...
2020.02.11. 14:49
Ezzel a krémmel tudatusolult bennem végleg, hogy a katalógusból rendelt arckrémek nekem nem jók. A próbálkozást itt fel is adtam. Elég tömény krém, ami gyorsan beszívódik, de semmit nem csinál. Nem hidratál eléggé, hagy kis ragacsos érzetet is. Ami a leges legnagyobb problémám vele az az, hogy pattanásokat okoz. Nagyon nagy, gyulladt pattanásokat amiket nem tudok eltüntetni. Szóval visszaküldésre került a krém.
2019.09.17. 12:34
Nagyon szerettem volna ezt a krémet mivel a hatása alapján elég meggyőző de sajnos csípi a szemen .
2018.11.24. 20:15
Az éjszakai koncentrátummal együtt használom, lefekvés előtt, mivel csak a highlighter és a bronzosító csillagását szeretem magamon napközben...Gyönyörű a tégelye és a csomagolása is. Luxus érzetet keltett; kíváncsi voltam, a tartalma is hasonlóan kecsegtető-e. Nyáron bontottam fel, de olyan intenzív volt az illata, illetve akkor még annyira táplálónak tűnt a krém állaga, hogy először meg szerettem volna válni tőle. De ha már egyszer kifizettem, és az Oriflame katalógusáraihoz képest nem kevés pénzbe került, úgy gondoltam, adok neki még egy esélyt a hidegebb idő beköszöntével.Az illata még most is kicsit furcsa, talán a szarvasgomba-kivontatot érzem benne (Stella McCartney Lilyje is tartalmaz hasonlóan különös összetevőt).Habár nincsenek mély ráncaim, és nem érzékeny a bőröm, nem vettem észre, hogy különösebben rontott vagy javított volna az állapotán. De harmincasként "szinten tartásként" teljesen jó. Csak az illata ne lenne ennyire erős...
Utoljára szerkesztve: 2018.11.11. 19:14 - 2018.11.11. 19:05
Szeretem, már 2-vel elhasználtam, most bontom a harmadikat. Vegyes bőröm van, arra kiváló, nem zsíros. Az illatát nagyon szeretem. Csodát 100 ezer Ft-os krémtől sem várok, nem tudom a többiek hogy vannak ezzel, de ha a ránctalanítók tényleg kivasalnák az arcot úgy igazán, a celebek sem szabatnák az arcukat hanem csak kenegetnék. Szóval ha két lábbal állunk a valóságban akkor megelégszünk egy tökéletes ápolt bőrrel amit ez a krém megad, és a hasonszőrű 10x drágább társai is. Ennyit azok is nyújtanak. Ha valaki simulni akar, akkor ott a doki késével a kezében vagy a vasaló... :) Egyébként pedig a bőröd épségét életmóddal lehet leghatékonyabban megőrizni az öregedéstől (pl. nem cigizel, nem alkoholizálsz, pláne nem drogozol, rendesen eszel, rendesen alszol és nem bulizod szét az agyad stb...) ha az életmódod egészséges akkor óriási esélyt kapsz az élettől, mert ha a tested szeretve van akkor vissza fog szeretni. Szóval a krém is ugyan úgy csak támogató, és nem irreális dolgokat kell várni egyiktől sem.Ja, és én is éjszakára használom, mivel ez egy éjszakai krém. A krémekre rá is van írva, melyik napszakra ajánlják. Nem véletlenül. A bőrünk másképp dolgozik nappal és éjszaka is, és más hatások érik.Ez a krém egyébként 40 éves kortól ajánlott. Szerintem aki még nem érte el ezt a kort, ne akarja beelőzni, mert ha eljut odáig, 40 évesen kellemetlen lesz csodaszert találni ha kiöli a bőr természetes összetételét addig.
2017.11.11. 11:22
Az illata kellemes, de maga a használat sajnos nem, nagyon ragacsos állagúnak érzem, és alig szívódik be.Csak estére használtam.Elfogyott egy tégely, de nem lett kedvenc, nem fogom újra venni, hosszú távú hatását se nagyon vettem észre.