Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
juditkaa70
Kettős hatású hámlasztó maszk az új bőr újra-oxigenizálásához. Gyengéden masszírozza bele a tiszta bőrbe: a perlit golyók gyengéden eltávolítják az elhalt sejteket, míg az imitáló enzim erősíti a hámlasztást a teljes új bőr hatásának elérése céljából. Amikor a dörzsölés befejeződik, hagyja ülepedni, a textúra aktív habbá alakul át: az nctf® fokozza a sejtregenerálódást és oxigén mikrobuborékok szabadulnak fel, hogy a bőr lélegezhessen. Amikor a buborékok eltűnnek, ideje leöblíteni.
Utoljára szerkesztve: 2019.08.20. 07:37 - 2019.07.17. 21:06
Pár termékéből mintát kaptam. Ennél a hámlasztó maszknál is vártam a csodát, ami sajnos elmaradt. Krémes állagú,kellemes citrus illattal. A bőrt nem irritálja, használata után nem láttam a bőrömön,hogy megújítaná. Így ár-érték arányban magasnak találom.