Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream

4.7
Hozzáadva 2020.12.07.by

_-Mia-_

"Ráncfeltöltő krém, amely 28 nap után látványosan kisimítja a mély, a felületes, a mimikai és a vízhiányból/szárazságból keletkező ráncokat is."

€51-tól

Utoljára szerkesztve: 2021.05.28. 09:06 - 2021.05.28. 09:05

Egy hónap használat után azt mondom,számomra telitalálat ez a krém.Szuperül hidratál,feltölt,kisimít,hamar beszívódik,és olyan üde arcot "csinál". Nem szeretem az illatos krémeket, de ebben a krémben még ez is tetszik Az egyik legjobb amit valaha használtam!

2021.03.13. 19:54

Elképesztően jó ez a krém! Egységesít, könnyen beszívódik, luxus érzés használni. Újra vettem! Az éjszakai krém is szuper!

2020.12.30. 10:06

Nem használom még elég régóta, úgyhogy pár hét múlva jöövk updatelni, azonban az eddigi benyomásaim: tényleg hidratál, gazdag krém, de nem zsíros és nem ül meg az arcon, tulajdonképpen szerintem a legjobb, amit eddig használtam hidratálók közül nappalra. 2 féle PC hidratálót próbáltam eddig, azokat is pont azért szerettem, mert nem ragadtam tőlük, és nem ült egy bödön zsír a fejemen, de azoknál nem éreztem iylen fokú hidratáltságot, ez viszont bőven elég lesz a száraz, vízhiányos bőrömre télen is.Ami negatívum: az illata és a csomagolás. Nekem eddig nem volt bajom az illatanyagokkal (általában csak az idegeimet irritálja:))))), de igyekeztem mindig is kerülni őket. Ennek oylan erős és annyira nem akar elillanni, kicsit ilyen tavaszias illat amúgy , nem a legkellemetlenebb, de nem is vagyok oda érte. Tetszik a márka, és ennek a krémnek a koncepciója is, leszámítva azt, hogy ha szaglani akarok, akkor parfümöt használok és nem arckrémet. A csomagolása is kifejezetten visszatetsző nekem, óriási doboz, luxus kinézet... aztán nyújtod a kezed az 'üveg' felé és arra eszmélsz, hogy egy jobbfajta műanyagot szorongatsz a kezedben. Ennyi baj(om) legyen egyébként, ezért levonok egy csillagot, de a belbecs számít uygebár :D, szval meglátjuk mire megyünk pár hét alatt

Piactér

Több mutatása