Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Ria13
Helyreállítja, (regenerálja), megóvja és karbantartja a szemkörnyéki finom, érzékeny bőrt. A krém serkenti a mikrokeringést, erősíti a hajszálereket, csökkenti a szem alatti duzzanatokat és feszesít. SPF 15 fényvédőt tartalmaz.
2019.03.21. 15:45
Egy hónapja használom reggel és este a krémet, nem vártam sokat, de látom a különbséget, halványulnak a szarkalábak, picit feszesebb a bőröm. Jól hidratálja a szemkörnyéket. Azonban ezt a hatást talán olcsóbb kategóriájú krémekkel is el lehet érni.
2018.02.14. 21:12
A Shiseido Bio-Performance Glow Revival Eye Treatment hasonló árral jóval magasabb hatékonyságú. Ez utóbbi a legjobb szemkörnyékápoló, amit eddig használtam: hatékonyan enyhíti a szem körüli ráncokat, csökkenti a bőr puffadtságát és a sötét karikákat, illetve táplálja, nyugtatja a szem alatti érzékeny bőrfelületet. Én lefekvés előtt viszem fel, így nem tudom, hogy mennyire smink-kompatibilis, de az illata és az állaga szuper, könnyen beszívódik, és puha, finom bőrérzetet hagy maga után. Ahhoz képest ez alig tud valamit, ráadásul az összetevői is kevésbé vannak rendben, mint a Shiseidonak. Ezért az árért elérhetők sokkal jobb szemkörnyékáplók.
Utoljára szerkesztve: 2017.04.16. 14:49 - 2017.04.16. 14:47
Már fél éve használom és még majd félig van a kis tégely. Nagyon kevés elég belőle. Nálam nem okoz allergiás reakciót, de már több helyen olvastam, hogy, másoknál előfordul. Nekem tökéletesen megfelel, mert én igenis érzek hidratáló hatást és tápláló. Tény, hogy ez a krém sem az öregedés elleni csodaszer, és nem fordítja vissza az időt, bár úgy tudom azt még nem találták fel, de szépen ápolja és el simítja, kitölti a finom ráncokat.
2014.07.12. 12:44
INCI listája elborzasztott ,1 hete használom tiszta allergiás kiütéses az arcom most mar tudom miért, nagyon rossz.
2013.05.24. 10:14
Ráadásul ez egy Cellular sorozat tagja, ami a fiataloknak való könyörgöm, a boltban ezt nem mondták? Az Anti aging sorozatoból kell választani és hozzá vagy a kaviárosat 29ért ami a fekete karikákat, táskákat, a legjobban elmulasztja, de nem hidratál!, vagy a lagúna kék zselét, 40 ért, az is ráncokra, táskákra jó. Ha egy cég azt állítja hogy az ő kréme hidratál és ránctalanít is az hazudik. Vagy- vagy. A La Praire nem állítja ezt. Nappalra is kell egy ránctalanító egy hidratáló és éjszakára is válassz egy olyat amire jobban szüksége van a bőrnek. Szemkörnyékre kettő kell és együtt valóban 80 ezer az ára. De a termék attól még jó, sőt a legjobb a Sisley mellett a piacon, de ez a krém 28 évseknek való szemhidratól!!!Én ezer éve használom, és nem hogy 35-nek 31 sem látszok. Persze nem Életelixir a Lapraire de, nagyon ápolt, szép, bőrt kaphatsz...de az ára az tényleg megvan.De gondoljátok el, mit tartalmaz egy pár ezer forintos krém ha levonod, a reklám, a szállítás a cosmagolás költségét...vazelint, zsírt semmi mást...
2013.03.01. 10:24
7 hete használom reggel és este, finom vonalak vannak egyelőre a szemem alatt. Sajnos a 7 hét alatt semmiféle olyan változást nem tapasztaltam, amit egy kettővel alacsonyabb árkategóriájú krém ne tudna nyújtani. A finom vonalak pontosan ugyanolyan állapotban vannak, mint 6 héttel ezelőtt, amikor a The Body Shop egyik termékéről váltottam. Feszesítő hatást sem tapasztaltam.Gazdag, nagyon sűrű állagú krém, ennek ellenére felvitel után könnyen beszívódik, nem hagy maga után kellemetlen érzetet, ezért adok neki két pontot. Biztosan nem fogom újravásárolni.