Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
szeliger
Szójaolajból nyert omega 3 6 9 és karité vajban gazdag testápoló, mely pótolja bőrében a tápláló és újjáépítő lipidek hiányát és 24 órán át védi a kiszáradástól. Bőre rugalmas és sima lesz. Fő növényi összetevő olajok: olíva, napraforgó, szója, csipkerózsa, szőlő, pálma, dió, mogyoró, makadámdió, jojoba, argan, sárgabarack, mangó, karité vaj.
Utoljára szerkesztve: 2016.01.25. 21:30 - 2016.01.25. 20:55
Akciosan vettem es meg igy is nagyon draganak tartom... de amit a hasznalataval kaptam az leirhatatlanul jo erzes! Nagyon erzekeny a borom, mar tobb borgyogyasznal is jartam, akik nem tudtak "eltuntetni" a hamlo, piros, ego, szaraz foltokat a karomrol (eddig minden krem utan rosszabbodott a helyzet), ezert nagyon feltem a krem kiprobalasatol. Az elso hasznalat utan azonnal szebb lett a borom. Rendszeres hasznalat mellett (naponta-2naponta tusolas utan) 2het utan eltuntette a problemamat, amivel evek ota kuzdottem!! Nagyon szeretem az illatat, az osszetevoit es az allagat is, bajom csak a borsos araval van es azzal, hogy kicsit sokaig tart mig teljesen felszivodik . Emiatt adok neki 4csillagot.10perccel kesobb visszajottem es adtam neki meg egy csillagot, mert buntudatom volt, hogy lepontoztam egy ilyen jo termeket, de akkor is faj kiadni ennyit erte.. bar inkabb ezert, mint egy olyanert, ami semmire sem jo.
2015.12.29. 23:06
Csillagos ötös. Illata szuper, imádom a széria illatát, picit olajos, így nagyon jól hidratál. Nagy kedvenc. Nem olcsó, de mikor akció van, akkor begyüjtök belöle mindig.
2015.11.22. 19:22
Nekem sajnos nehezen szívódott be, csillogó, olajos felületet képez a bőrön, habár könnyű, folyósabb állaga miatt azt hittem, a sivatag-száraz bőröm pillanatok alatt beissza, de nem így történt. Ennek ellenére szerettem, praktikus volt a használata, és valóban puhította a bőrömet, de nem veszem újra. Pontos árára nem emlékszem, de elég drága volt...
Utoljára szerkesztve: 2022.03.19. 07:58 - 2015.09.05. 17:30
Alapjában véve nem igazán vagyok oda az Yves Rocher márkáért,de vannak jól bevált termékei,amiket nagyon kedvelek. Az Yves Rocher Riche testápoló is közéjük tartozik. A bőrőm közel sem száraz,de annyira magával ragad az illata,hogy több alkalommal is megvásároltam már. Nálam 5 csillag. Kellemes,hosszantartó illattal.
Utoljára szerkesztve: 2014.05.24. 17:19 - 2014.05.24. 17:18
Egy nagyon jól sikerült testápoló, csuda finom illattal és tápláló olajokkal. Praktikus, kézreálló kiszerelés, tetszetős csomagolás. Könnyen beszívódik, szereti a bőröm, jól hidratál és nem ragacsos. Sajnálom, hogy parabeneket is tartalmaz, csak ezért nem kaphat öt csillagot.