Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Echooo
Pórusösszehúzó, mélytisztító pakolás. Mélytisztító formula, mely finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, a bőr matt és friss lesz.
2015.01.09. 14:36
Én is használtam a régi változatát, de amióta megújították nem a régi...:( Már nem érzem azt a frisseséget, puhaságot és emlékszem, akkor még az után is érződött az a kellemes illata, miután lemostam az arcomról. Hát ez a mostaniról nem mondható el...
2013.09.12. 06:51
ez a termék még mindig rendelhető, csak mostmár a complete balance termékcsalád része, mivel a pure pore- fection már rég kifutott. Én is örülök, hogy ez a termék már amióta rendszeresen rendelek avon termékeket kapható, mert tényleg nagyon jó arcpakolás! Megkönnyítette a tinikoromat, mert hámlaszt és tisztít, alaposan.
Utoljára szerkesztve: 2013.08.25. 16:16 - 2013.08.25. 16:12
El sem hiszem, hogy ezt még senki nem tette fel (lehet, hogy csak nekem volt annyira hasznos?). Azt hiszem, már nem gyártják, vagy nem ilyen formában, de ... össze sem hasonlítható a Freeman agyagos cuccával. És ennek a javára. Iszonyú széppé teszi a bőrömet, főleg ha utána BHA-t is használok, másnapra majdhogynem hibátlan. Nem zsírosodik utána, nem húzódik, nem érzem, hogy szárítana, pedig illatra/hatásra erős. Szóval imádom. Utolsó darabot találtam meg talán online piactéren belőle, de majd szétnézek, hátha gyártanak még avonéknál ilyesmit. Bár tele van parabénnel (szerintem a létező összes félét belenyomták :/), ez semmit nem von le számomra abból, hogy ilyen jót még nem használtam. Úgy látom, nem csak én imádom. :D http://reviews.avon.com/5588/31580/reviews.htm