Sminkek arcra

Filorga Flash-Nude Fluid

1 vélemény
Hozzáadva 2019.03.11.by

juditkaa70

Kettős hatású alapozó a hibátlan, tiszta bőr hatásért. / Azonnali tökéletesítő hatás: Bőrfúziós mikro-pigmentek egy hidraulikus folyadék textúrájába integrálva az azonnali hibátlan bőrhatás érdekében,amely sugárzó és természetes fedést nyújt maszkhatás nélkül. Magas szintű fényvédelmet biztosító formula.

12 990 Ft-tól

2019.11.07. 15:33

Kombinált bőr
Bőröregedés

Életem eddigi legszörnyűbb smink-tapasztalata. Pár napja bementem a Douglasba, mert nagyon hosszadalmas interneten való keresgélés és utánaolvasás után - abban a témában, hogy megvegyem a tökéletes alapozót -, kiválasztottam 3 nagyon jó eredményt elért márkát, amikből szerettem volna a színeket élőben tesztelni. Pechemre egy nagyon rámenős eladót fogtam ki, aki igazából tudomásul sem vette, hogy én mit kérek, viszont közölte, hogy ez lesz a tökéletes alapozó, mármint a Filorga. Azonnal felkente a kezemre. Kicsit meglepődtem, hogy csak 2 színben létezik. Nem hiszek benne, hogy a hófehértől (például én) a csokoládébarnáig mindenkit le lehetne fedni 2 színnel. Mivel utálok a neonfényű üzletben, előttem többször használt ecsettel próbákat folytatni, kértem egy kis tesztet belőle. A Douglasban legalább még nem tilos. Ma eljött a napja, hogy kipróbáljam és döbbenetes eredmény született. A világosabb szín is nekem kicsit sötét volt, ezt sejtettem. Fél óra után olyan fura érzése volt az arcomnak, mintha feszülne, vagy csípne. Odamentem a tükörhöz és kiugrottak a szemeim a helyükről. Láng vörös foltok lettek az arcomon. Azonnal lemostam egy kíméletes lemosóval és azóta is hűtöm az arcom. Úgy néz ki, mintha savas kezelést kaptam volna!!! Lángvörös és ég!!! Azt javaslom mindenkinek, hogy tesztelje az alapozót, mielőtt megveszi! Lehet, hogy másnál is okoz hasonló reakciót ez a különben igen drága sminktermék.