Hidratáló krémek

IT Cosmetics CC+ Cream Illumination with SPF50+

4.2
Hozzáadva 2020.11.24.by

juditkaa70

Színkorrigáló, teljes fedést adó alapozó, öregedésgátló hidratáló szérum SPF 50+ széles spektrumú UVA/UVB fizikai fényvédővel. Fedő alapozó, hidratáló öregedésgátló szérum tökéletes fedést biztosít természetes hatással. Azonnal elfedi a bőr főbb problémáit, a bőrpírt és a sötét karikákat. A CC+ krém a fedési igénytől függően hidratáló krémként, öregedésgátló szérumként, alapozóként, korrektorként vagy fényvédőként is használható.

12 színárnyalatban kapható

$39-tól

2022.12.22. 07:12

Egyelőre sajnos nem szerettem meg. Nem fényes, hanem csillámos, rajtam úgy mutat, mintha alapozó helyett strobe cream-et kentem volna az egész arcomra. A púder ezen valamelyest segít. A csillámlásból adódóan minden féle, fajta bőrhibát 1000x-re nagyít, ezért hibátlan, extra hidratált bőrt igényel (dolgozom az ügyön ;) ), ami elég ellentmondásos egy ilyen termékkategóriában. A tartósságával sem vagyok elégedett, foltosan kopik - bár 1-1 alkalommal szépen bírja, még kísérleteznem kell, ez mitől függ.Nagyon gyorsan szárad, ezért kézzel számomra lehetetlen eldolgozni, viszont nedves szivaccsal tökéletes. Korrektorokkal + arcápolókkal + primerekkel jól működik, nem kukacosodik. És az illata: nagyon cukros, citromos süti. Kissé émelyítő, de ezt pont el tudnám nézni, ha minden másban 100% lenne. Szerencsére irritációt, pattanást nem okozott. Szerintem most egy kicsit félre teszem és nyáron újra próbálgatom majd, télen mindig szárazabb, problémásabb a bőröm. Egyelőre nagyvonalúan 3*

2022.09.14. 09:20

Vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. A nyár folyamán vettem, gondoltam majd a nagy melegben, amikor sokszor csak korrektor kentem magamra és még azt is soknak éreztem, ez majd mekkora megváltás lesz és hát nem egészen. Szerintem egy kicsit vastag, eléggé testes az állaga, hamar el kell oszlatni, mert gyorsan szárad. Összességében nem rossz, de nem is vagyok elalélva tőle, vagy csak túl magasak voltak az elvárásaim a termékkel szemben. Hidegebb időben lehet jobban fog tetszeni, viszont a csillámokat nagyon csípem benne :D Fél áron vettem a Douglasban, így teljesen rendben van. Azóta láttam kijött egy új CC-vel a márka, ha az ennek egy továbbfejlesztett verziója, akkor nagyon kíváncsi vagyok rá!

2022.06.16. 08:32

Ez a CC krém telitalálat! A fedése kb. olyan, mint a Catrice HD-nak, ellenben az a zsíros bőrömről mindig lemászott pár óra után, orrfújásnál a nagy része konkrétan a zsebkendőn maradt. Na ennél ilyen nincs! Ez a CC beton stabil. Mivel kombinált a bőröm, T-vonal zsíros, orcák szárazabbak, így annyira nem szeretem a kifejezetten zsíros bőrre való termékeket, meg amúgy is átfénylenek azok is hamar a T-vonalon, ezért gondoltam, hogy teszek ezzel egy próbát, ha már fél áron lehet kapni :) Nagyon jó döntés volt!!!Több lépéses rutinom van: szérumozás, hidratálás, fényvédő, primer, CC és fixálás. Semmivel nem veszik össze, tökéletesen beleolvad a bőrömbe, nem oxidálódik, nem kukacosodik. Az apró ráncokba nem ül meg, ellenben a szárazabb részeket hajlamos kiemelni, hidratálás ilyen esetben kell alá mindenképpen. A csillámos termékekért sosem rajongtam, de ahogyan arizona07 írta előttem, itt a csillámok valahogy olyan visszafogottak, hogy csak egy ragyogó, sugárzó bőrképet ad, de nem lesz az ember lánya diszkógömb tőle. Nap végén látni igazán, mikor lemosom első lépésként a micellás vízzel, hogy itt minden egyes cseppje, amit reggel feltettem ott is maradt!A színválaszték szerintem egész jó, én könnyen megtaláltam a magam színét, pedig netről rendeltem. Szolis, közepesen barna bőrre (tudom, tudom, több lépéses tudatos rutin, erre szoliba jár... :D, de szeretem a szép barna bőrszínt na :D) a medium tan árnyalat tökéletes nekem. A bőrtónusom neutrális és a meleg között van valahol, ezért féltem kicsit, hogy ez talán túl sárgás szín lesz, de nem! Felkenve abszolút nem hat sárgásnak. Én nagyon megszerettem, ennek köszönhetően más termékét is ki fogok próbálni ettől a márkától, főleg, hogy itthon is kapható már a Douglasban!

2022.06.05. 02:20

Omg! Nem gondoltam hogy ez ennyire jó. Bevallom a mattosat akartam mindig is, de douglasban féláron volt ez és hát azért öregszik az ember, előfordul h a zsíros bőröm egyúttal száraz (vízhiányos) is. Zseni! Fixálni kell az én féle bőrömöm, mármint a kritikus (T-zónában) de amúgy meg olyan pihe-puha a bőröm miután este letisztítom magamról, hogy wow! Nem sok a csillogás, sőt inkább különleges, csinos. Csak nagyon közelről látni a csillám szemeket. Az illata lehetne egy fokkal tisztább (tisztábban citrusos), így felkenve átvált egy ilyen fura szag félébe, de amúgy nem erős, üsse kő ennyi hibája legyen. Krémes, viszonlag sűrű állagú, közepes fedést tud. Semmilyen irritációt nem tapasztaltam, pedig ment 1-2x szemre is. Csodaszer akkor lenne, ha a zsíros részeken nem kenődne, de olyat még nem találtak fel, szóval abszolút 5*!

2021.05.19. 18:26

Kellemes állagú,könnyen eldolgozható.Enyhe illata hamar elillan.Nem mondanám,hogy teljes fedést nyújt,inkább csak színkiegyenlítő hatású.Ici-pici csillámok vannak benne.Tartós,csak az orromról szedi le a maszk.Nagyon jól hidratál.Az extra vízhiányos bőröm nem igényel plussz hidratálót alá.Szép fiatalos bőrképet ad,nem ül be a ráncokba.Szeretem😊