Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

La Mer Genaissance The Concentrated Night Balm

1 vélemény
Hozzáadva 2020.11.05.by

juditkaa70

"Teljesen átalakítja a bőrt azáltal, hogy fokozza annak természetes megújuló képességét."

206 490 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2021.09.02. 18:59 - 2021.09.02. 18:56

3 ml-es kiszereléshez volt szerencsém. Cuki kis tégelyben, vajszínű balzsam. Érdekesen kemény állaga van, ujjal nem is tudtam kivarázsolni a pici tégelyből, egy másik krém fém applikátorával vettem ki belőle mindig egy adagot. Amikor a bőrömön felmelegedett, elolvadt, szinte csúszott, könnyen terült. Illata nagyon finom, enyhe, citrusos-édes-krémes illat, ilyennel még nem is találkoztam. Direkt csak La Mer tonikot tettem alá, kíváncsi voltam, önmagában mit tud. Selymes, puha, rugalmas lett tőle a bőröm, de hiányérzetem volt, mintha nem hidratált volna eléggé. Azt hittem, hogy csak az én vízhiányos, érett bőröm igényelne előtte még egy hidratáló szérumot. Erre olvasom a La Mer honlapján, hogy ez után még fel kell vinni a megszokott hidratáló krémünket. Utána? Ilyet se hallottam még, az állaga miatt én pont fordítva gondoltam volna. A La Mer Soft Cream került rá, és működött. Nem lett vastag réteg, szépen beszívódott, és olyan érzésem volt, mintha egy kényeztető védőburokban lenne az egész arcom. Komolyan mondom, még jobban is aludtam utána. Reggel a tükörbe nézve pedig olyan volt az arcom, mintha kivasalták volna, vagy mintha egy filter lenne rajta. Nem hittem a szememnek. Eddig is jó minőségű krémeket használtam éjszakára (Chanel Sublimage, La Prairie Skin Caviar, Sisleya L'Integral és Supremya), de ez...bámulatos. És főleg azért, mert ez a wow élmény már az első reggel megvolt, nem kellett hozzá még azt a kis tégelyt se elhasználni. Ezek után mit tudhat hosszú távon?...A hivatalos neve koncentrált éjszakai balzsam, és ampulla erősségű kezelésnek számít. Hogy mi lehet benne, ami ezt produkálja, nem tudom, talán egy adag őssejt, vagy egy kupica az élet vizéből. Hangzatos dolgok vannak leírva a honlapon, az INCI-je meg jó hosszú, de végigbogarásztam. Egy csomó összetevőnek nincs is leírása, de azon kívül én semmi olyat nem látok benne, amivel eddig ne találkoztam volna más krémekben, csak esetleg más kombinációban. Persze mindent nem kötnek az orrunkra, lehet, hogy jobb is. A teljes kiszerelésnek szép, formatervezett tégelye van, és jár hozzá egy kerek fém applikátor is. Ezzel könnyen ki lehet szedni a tegelyből a balzsamot, és az arc akupresszúrás pontjait is lehet vele kezelni.Ez az igazi luxus. Még a La Mer termékek között is prémium kategória, és ezt az ára is tükrözi. Az utolsó picike adagot féltve őrzöm, és valami ünnepi alkalom előtti este fogom bevetni.