Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anszan
Feszesítő, ránctalanító, arcszínt javító hatású arckrém, mely 24-órás védelmet és komfort érzetet biztosít.
Összetétele: hyaluronsav mikroszférák, kisimító, antioxidáns hatású kínai fehértea kivonat és növényi kivonatok (japánmeggy, magnólia, francia rózsa, indiai lótusz, kamilla), kollagén és elasztin természetes szintézisét stimuláló, ráncfeltöltő hatású speciális oligopeptidek komplexuma, ránckisimító, bőrvédő hatású ceramidok és phytospingosine, a gyulladást csökkentő hatású tömjénfa kéreg kivonata és a „lipo-filling” hatású fekete tea kivonat csökkentik a ráncok mennyiségét és mélységét, antioxidáns hatású likopinben gazdag paradicsom kivonat, természetes kollagén szintézist stimuláló, ránctalanító, bőrhalványító hatású niacinamide (B3-vitamin), ránctalanító hatású avokádó phytosterolok, feszesítő és hidratáló búza proteinek, A-, C-, E-vitaminok, jojoba olaj, d-panthenol (B5-provitamin).
2018.03.13. 17:08
Nem hittem benne, de ez a krém tényleg tud valamit! Nagyon jól símítja a hajszál ráncokat, teljesen jól hidratál!
2016.02.11. 13:24
1,5 éve használom ezt a krémet. Lehet, hogy furának hangzik, de kombinált bőröm volt, hormonkezelés miatt több pattanással - igen, tudom, hogy ránctalanításra ajánlják. Na de a lényeg, hogy az arcbőröm pattanásos volt, mitesszeres, hol fénylett, hol hámlott... s kipróbáltam ezt, az első tapasztalatom az volt, hogy nem fénylett a bőröm tőle és használtam tovább, aztána száraz, hámló részek is lassacskán eltűntek, majd 2-3 hónapos rendszeres használat mellett az összes pattanásom eltűnt és nem jöttek ki újak. Szerencsére ez az állapot a mai napig fenn áll, így nem tervezem, hogy lecsrélem. :) Jó az állaga, nem zsírosít, és nagyon kellemes illata van.