Krémek, kozmetikumok

Legújabb vélemények

Kencefice17
2025.04.09. 22:12

Első szemkörnyék ápolóm. Meglepett a színe, de hamar realizáltam, hogy ez hivatott ellensúlyozni a sötét karikákat, nem "belülről" orvosolja a dolgot. Ez annyira nem vesz el végülis számomra az értékéből, mert jó hatóanyagok vannak benne, kellemes használni, érzem, hogy jól esik a bőrömnek, hamar be is szívódik. Irritációt nem okozott, szerintem a tubusa is praktikus. Sminkelni nem szoktam, így erről nem tudok nyilatkozni. Nagyon jó ára van, de még nem tudom, hogy újraveszem-e, mert érdekelne, más termékek mit tudnak.

Pirkko
2025.04.09. 20:29

Tényleg intenzív, nagyon testes krém. Én csak télen használtam esténként, nappalra sok lenne szerintem. Nem rossz, szépen hidratált, de nem venném újra, főleg, ahogy látom, néhány hónap alatt duplára nőtt az ára. Ebben az árkategóriában vannak sokkal jobbak is a piacon.

_RedN83_
2025.04.09. 19:41

Én sokakkal ellentétben nagyon szeretem ezt az alapozót. Sokáig kerestem a számomra megfelelőt, és végül az összetevő-listája miatt esett erre a választásom: engem nagyon zavar, ha illatanyag van egy alapozóban, szóval nekem felüdülés volt ezt kipróbálni. Állagra könnyebb, de nem elfolyós, könnyen eloszlatható. A fedése valóban gyenge, a bőrhibákat nem igazán halványítja - ezért vonok le egy csillagot, viszont ad egy természetesen egységes összképet, és én pont ezt kerestem. A kombinált, T vonalban inkább zsírosodó, néhol pedig vízhiányos bőrömön G&G101 Liquid Hydration tonikot és mattító fényvédőt használok alá, a T-vonalban, szem alatt púderrel mattítom - nekem így jól működik, viszont én jellemzően nem egész napra, hanem csak alkalomszerűen használom. Ami még pluszpont, az a hialuronsav tartalma - nagyon szépen hidratál, lemosás után kellemesen puha lesz tőle a bőröm.

Fehereszti
2025.04.09. 19:40

A Lancome a kedvenc highend márkám, és rajongok az Emily In Paris sorozatért, így amikor megláttam ezt a palettát, hát a könnyem kicsordult!🥲😆 naponta megnézem, valami gyönyörű az egész, benne tökéletes nude, pezsgő, bézs, mályva, kék színek... teljesen oda meg vissza vagyok tőle. Nagyon jó minőségű, tartós, szépen kezelhető festékek. A legkedvesebb palettám ami valaha volt és lesz❤️