Krémek, kozmetikumok

Legújabb vélemények

nrebeka
2025.04.25. 14:19

Régóta a baleas szárazsamponokat használom és nagyon meg vagyok velük elégedve. Jó illata van és árban is nagyon jó. Teljesen hozza az elvártakat, ajánlani tudom!

amaliaNa
2025.04.25. 14:04

Pompás, valóban! Egy nagyon csinos lila üvegnyi öröm, móka és a gondtalan nőiesség. Ha nem érzed szükségét annak, hogy mindig nagyot mondj a parfümöddel, csak csodálatosan és lányosan szeretnél illatozni, akkor ott a helye a polcodon. Egy kicsit nosztalgikus számomra, mivel a Versace Bright Crystal az egyik kedvencem volt a húszas éveimben. Szóval azt kell mondanom, hogy működik a koncepció, mármint a Chanel képes volt valamit alkotni a mai huszonéveseknek, míg mi, millenniálok, visszautazhatunk az időben a Splendid illatával a húszas éveinkbe. Pezsgősen és szikrázóan nyit, mint egy nagy pohár málnás üdítő bumm az arcodba, és 30 perc után játékos, gyümölcsös-virágos illat lett, elegáns pézsmás alapon. A lecsengés is imádni való, nem tudom abbahagyni a karom szagolgatását. Nem fogja felforgatni a világot, de ha egy kicsit unod már ezt az évek óta tartó vanília alapú és karamellás desszert illatú édes ígurmandokat, mint én, értékelni fogod. Pont úgy, ahogy a sötét, lassú téli napok után értékeljük a madárcsicsergős napsütéses tavaszi napokat. És azok a kiscsajok, akik manapság kifinomultabb és más illatra vágynak, mint a Z generációsok nagy tömege - imádni fogják! Egy csillagot levonnék a tartóssága miatt, de nem teszem mert első viselésnél írom ezt, amúgy eau de parfume de szerintem nem tart tovább egy edt-nél.

Cinkari
2025.04.25. 13:47

Sokféle sminklemosó vizet kipróbáltam, de ez jött be a legjobban. Könnyen oldja a sminket, nem irritál, nem szárít, és nem túlparfümözött.

Cinkari
2025.04.25. 13:45

Nagyon kevés elég belőle, nekem kicsit túl zsíros és lassan szívódik be, de szépen puhítja az arcot.