Legújabb vélemények

Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick Folyékony Rúzs
Nagyon szeretem, kicsit szárítja a számat, de ezt minden tartós rúzs megteszi. A problémám, hogy a különböző színeknek más és más az állaga. Ez meglepett.

Balea Sensitive Szárazsampon
Ár-érték arányban nagyon jó! Szőke hajon semmi nyomot nem hagy. Újravettem.
Balea Beauty Expert UV-Protection Fluid LSF50
Ár-érték arányban nem rossz, de ne várjuk, hogy kényelmes lesz vele a viselet! Reggel mikor felkenem kissé nehezen szívódik be, de napközben egészen selymes érzetet hagy az arcon, nem zavaró, viszont délután fele már elkezd erőteljesen fényleni, és megjelenik a T vonalban a szokásos zsírosodás. A krém textúrája inkább egy sűrűbb joghurthoz hasonlítható, könnyen el lehet dolgozni. Azoknak ajánlom, akik nem várnak túl sokat egy fényvédőtől, és baráti árat szeretnének.

Maybelline SuperStay Teddy Tint Plüsshatású Folyékony Rúzs
Hát bedőltem a reklámkampánynak. Kuponnal némi árangedménnyel vettem meg, de így is sokallom az árát. Felvitelt követően iszonyat sokáig ragad és nagyon szárítja a számat, még úgy is, hogy előtte extra hidratáló ajakápolóval bekenem az ajkaimat. (Az első két nap használat után az ajkam legfelső rétege darabokban vált le, de ajakradír használat után ez a gond úgy tűnik megszünt.) 55 (Knee high) és 35 (July Forever) színekben vettem meg. A színük szép, szépen rétegezhető. Már egy rétegben is mutatós színe van. Tartós, sokáig fenn marad. Átlagos hétköznap ebéd után szoktam egy rétegben felvinni/igazítani, de utána az estig jól bírja. Hát nem hiszem, hogy újravevős lesz.