Krémek, kozmetikumok

Legújabb vélemények

Nemtudoommm
2025.04.04. 11:20
Nincs

Kb 3 hete használom ,sajnos az en vekonyszalu hajamat nagyon kiszártja, dupla mennyisegu olajat hasznalok ezutan a sampon utan, es mintha a festeket is erosebben koptatná, szerettem volna szeretni lévén hogy koffeines de az en hajamnak ez tul eros. Konkretan hajmosasnal “nyilkorog” a hajam , mint amikor zsiroldoval takarit az ember

t.eszter1144
2025.04.04. 11:04
Száraz bőr
Vízhiány

Első 3 alkalommal jónak éreztem. Utána azt vettem észre hogy egyre jobban kiszáradt a fejbőröm... A hajam is hullott. Meg hajmosás után nehézkes lett tőle a hajam. Balzsam +pakolás + olajjal működik csak együtt. Egyébként száraz sprőd lesz tőle a haj..

rabbitdoubt
2025.04.04. 10:12
Pattanások (acne)

Nem gondoltam, hogy tényleg ennyire jó, és látom a hatást a használat után :) Fényesebb, selymesebb lesz a bőröm, nem irritál, nem üt ki. Reggel használom, arcmosás után :)

Cintia04
2025.04.04. 09:29
Tág pórusok

Nem áll szándékomban lehúzni de én egy Diortól kicsit többet vártam volna! Bánom, hogy látatlanban bevállaltam végül! Nem rossz el fogom használgatni de se nem egyedi, se nem tartós! Egyedül csak azért nem adom el mert nincs szívem apró pénzért eladni miután az ember kiad érte egy kisebb vagyont! Kifújáskor engem nagyon emlékeztet a Chanel Gabrielle fehér virágos csokrára rajtam szinte egy az egyben azt adja vissza csak a rózsa jegy mint maga kicsit élénkebben jelen van! Aranyos,tündérvirágkert illatú enyhén púderes rózsával egy kis szappanos leszáradással a végén! Semmi gond nem lenne vele még az sem zavar,hogy nem erőteljesebb mert szeretem az intim illatokat de én ezt több fújás után is alig érzem! Még a Gabrielle is emellett intenzív és erősebbnek mondható pedig az sem egy durva illat! Én három csillagnál nem adok neki többet mert nem is túlságosan egyedi és nem is tartós! Tetszik,szép illat de konkrétan meg kell fürdenem benne,hogy valamit érezzek belőle!