Garnier Micellás Arctisztító Víz

Essence Eyebrow Designer Szemöldökceruza

Rimmel Stay Matte Púder
Legújabb vélemények
Garnier Ambre Solaire Over Makeup Super UV Fényvédő Spray Arcra SPF50
Borzalom! Nem ajánlom senkinek. Pozitívum hogy jól porlaszt, nem bontja meg a sminket és ennyi. Sminkre felfújva egy zsíros réteget képez, mintha zsírba fejeltem volna és egy pancél lenne rajtam, egyáltalán nem szívódik fel, borzasztó kellemetlen érzés, mintha megulladna a bőröm alatta. Eléggé fullasztó az illata is. Nyilván smink nélkül is kipróbáltam, ugyanaz az eredmény, még eldolgozás, masszírozás után se szivódik fel, ugyanolyan zsíros réteg lesz az arcomon. És ami után a kukában landolt hogy tele lettem sok pici pattanással ott is ahol soha nem szokott lenni! Nagyon mérges vagyok erre a termékre, ennél még az is jobb ha szétég a fejem a napon! 0 pontot érdemel!

Balea Warm Vanilla Tusfürdő
Nem vagyok egy nagy vaníliás, de ez megvett kilóra. Számomra elég intenzív az illata zuhanyzás közben, de utána el is illan, nem tartós. Mindig van több Balea tusfürdő itthon és váltogatni szoktam hogy ne unjak rá egyből, de ezt biztos hogy újra fogom venni. Számomra jól tisztít, nem szárít.

Balea Sweet Olive Tusfürdő
Nagyon finom illata van, találó a neve. Először meg sem akartam szagolni, gondoltam oliva, jaj ne. De egye fene alapon megillatoltam és azonnal megtetszett, landolt egyből a kosárban. Kicsit féltem hogy használat közben más lesz az illata, de ugyanolyan finom zuhanyzás közben is mint a tubusban. Sajnos nem annyira intenzív mint a vaníliás illata, gyorsan elillan, de így parfümmel sem veszik össze. Jól tisztít, nem kell belőle sokat használni és nem is szárít (bár engem egyik Baleas sem okoz gondot) ha lesz még, biztos újraveszem.
Balea Med Ultra Sensitive Tusfürdő
Szeretem, mert szép, tiszta összetevői vannak. Mivel nem habzik, hajlamos vagyok többet használni, mint lehetne. Kiválóan tisztít, nem szárít.