Legújabb vélemények
Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream EDP
Egy nagyon kellemes virágos púderes illat, mely a tavaszi szezonban egy jolly joker lehet. Tavaly nyáron találkoztam vele először a Notino Discovery Boxnak köszönhetően, de abban a 30-40 fokos melegben nekem nagyon töménynek bizonyult, így gondoltam, hogy félreteszem és kivárom a tavaszi időszakot, és ez milyen jó gondolat volt tőlem. Teljesen más az orromnak ebben a 14-15 fokos időjárásban. A fújás pillanatában még most is intenzív, olyan mint egy hatalmas virágcsokor lennék, majd szépen lassan simulnak el benne a jegyek. Citrusosságot semmiképp nem fedeztem fel: rajtam egy igazi virágos-púderes-néhol édeskés beütésű illatbomba. Az ár tekintetében a tartóssága meglehetősen gyenge, ezért nem venném meg a teljes kiszerelésben. Egyébként egy kellemes tavaszi parfüm.
Ortigia Sicilia Fico d'India EDP
Az összes fügés parfüm közül amit eddig szagoltam ez magasan veri mindet. Nyáron hosszantartó az illata ,imádom!!!!

CV Cadea Vera Milky 3az1-ben Micellás Arctisztító Víz
Nem szeretem ezt a tejes állagot, folyik mindenhová. Próbára vettem, de biztosan nem veszem majd újra. Egyébként teszi a dolgát, de az állaga nekem nem jött be.

Alverde NATURKOSMETIK Kopfhaut Balance Fejbőrkiegyenlítő Szérum
Nagyon száraz a fejbőröm, ennek kezelésére vettem. Nagy változást nem hozott, viszont hajmosás előtt nyugtatja a fejbőröm, és kevésbé viszket. Újraveszem, igykeszem kitartó lenni vele. Sajnos egy flakon nem sokáig elég. Ha tenyleg szépen mindenhová felvisz belőle az ember, 6-7 alkalom alatt kihasználja az egészet.