Legújabb vélemények
Revuele 15% Niacinamide Tartalmú Szérum
Én már sokadjára veszem újra, igaz, hogy van egy kis illata, és az állaga is inkább gélesebb (pl. Egy B-Bombhoz képest), de az én bőrömön nagyobb változást hozott, mint más márkák 10%-os verziói 😊

Sabrina Carpenter Cherry Baby EDP
Már kapható a dm-ben! Nagyon megörültem, mert a sima Sweeth Tooth nekem signature illatom, gyűjtöm most a Sabrina Carpenter illatokat.. Sajnos a Caramel változat a sok pacsuli miatt kicsit sem jött be, konkrétan nem tudom magamon elviselni. Ez egy szép kis gourmand-cseresznye illat. Nem vagyok annyira oda a cseresznyéért, de meg lehet ezt csinálni szépen is és Sabrináék most megcsinálták nekem úgy, hogy ne legyen gyógyszer illata, de nem is mandulával párosították, ami szerintem halál unalmas kombó, sosem értettem. Kicsit emlékeztet az Oriflame újabban kiadott Cherry on top parfümjére. Nem csak gourmand szál mozgolódik a cseresznye mellett, hanem egy enyhe sminkes, rúzsos beütése van. Azért kap csak négyest, mert szerintem az Oriflame-s változat jobban sikerült, de ez is meglehetősen kellemes. Csajos, fiatalos, bájos. Nem valami tartós.
Lorenzo Pazzaglia Summer Hammer
Hála a jó égnek csak mintát rendeltem. Borzalmas. Nem azt mondom, hogy a legborzalmasabb, amit valaha is szagoltam, van rosszabb, de ez se marad el tőlük olyan nagyon. Nincs benne fűszer, mégis, én nem érzek mást csak tömény fűszeres szekrény illatot. Hogy a fenébe van ez? Az illatjegyek alapján ezt a parfümöt imádnom kéne, konkrétan egyetlen olyan jegy sincs benne, amit ne szeretnék, hogy a francba lett ilyen az összhatás? Se kókusz, se kókusztej, se ananász, se mangó...fát és durván erős őrölt fekete borsot érzek. Lehet velem van a baj, de eskü arculacspásként ért ez az "illatvilág". És én még a nagy kiszerelésen gondolkodtam...hahhh...soha napján kis kedden.
Xiaomi inFace MS Electric Sonic Silicone Facial Cleansing Brush
Jó kis készülék, kellemes a tapintása és a fogása is. Sajnos szemhéj tisztításra szerintem nem teljesen tökéletes, így többnyire arcmasszírozásra használom. Arra kiváló!