Ezt a terméket már nem gyártják!

Isana Körömlakklemosó
Ár: | 279 Ft és 350 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 125 ml és 250 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: missbuttercup, Módosítva: 2019. január 16.
Ár: | 279 Ft és 350 Ft | |
Kiszerelés: | 125 ml és 250 ml | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Acetonos körömlakklemosó mandula illattal.
Ár-érték arányban megfelelő, viszont a sötétebb és csillámos lakkoknál többször át kell menni vele. Nem szárít, mint a többi acetonos. Lassan elfogy, úgyhogy mivel kivonták, új megoldás után kell néznem.

Ez egy nagyon jó lemosó, évek óta csak ezt használom! Nem fulladok meg tőle, maradéktalanul leszedi a lakkot, ár érték arányban kiváló ekkora adagnál! Szuper! Viszont kerestem a polcokon, de sajnos nem találtam, akkor igaz, hogy kivonták? :'( szip-szip*

Kedvenc lemosó, másért se nyúlunk a drogériában. Gyorsan lehozza a lakkot, nem szárítja a körömágyat és a köröm körüli bőrt, finom az illata is.

Évek óta ezt használom körömlakk lemosásra, itteni vélemények hatására vettem meg. Ár-érték arányban szuper, a dolgát jól teszi, az illata is tűrhető és nem csíp. Nekem ennyi bőven elég, elégedett vagyok.
UPDATE: Miért kellett kivonni a forgalomból? :( Ami helyette van, meg sem közelíti. (És nem mandulaillatú.)

Nagyon szuper, jó az illata, leszed mindent, csak ezt használom, amióta megtaláltam. Sajnos kivonták a forgalomból, és ami most van acetonos mandulaillattal, az nem ugyanaz az eladó szerint. Nem vettem meg, szagra nem ugyanaz.

Jó illata van,annak ellenére,hogy acetonos.Teszi a dolgát.Eddig ez a legjobb,amit használtam.

Tökéletesen bevált, könnyen eltávolítja a körömlakkot. A szagát ugyan nem szeretem, de nem sokáig lehet érezni. Ár-érték arányban kiváló.

Nagy kiszerelése nagyon jó áron van, főleg ha akciós. Jól lehoz mindent. Nincs erős szaga.

Évek óta ezt a lakklemosót használom és tökéletesen elégedett vagyok vele. A nagy kiszerelés nagyon olcsó és sokáig elég, tökéletesen leszed minden körömlakkot és az illata/szaga is elviselhető még a férjem számára is.

Az összes körömlakklemosó közül ez a legjobb! Abszolút kedvenc a számomra! Mindenféle körömlakkot lemos, még a csillámosat is gyorsan eltűnteti!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: Caprylic / Capric TriglycerideIllatanyagok: Parfum / Fragrance, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone
Színezékek: Yellow 5 Lake / CI 19140, CI 42090
A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint oldószerként és denaturáló (az alkoholtartalmú kozmetikumokat "élvezhetetlenné" tevő) anyagkényt használt összetevő. Kifejezetten erős oldószer.
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene) ). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. A bőrön alkalmazva allergiát (contact dermatitis) okozhat az arra hajlamosaknál, így jobb kerülni, csaknem az összetevőlista utolsó helyeinek egyikén áll.
Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak.
Illatanyag. Potenciális bőrirritáló és allergén.
Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -