Krémek, kozmetikumok

kovacsanett43
2025.04.04. 13:48
Kombinált bőr
Tág pórusok

Tudom, hogy winter meg minden, de most éreztem meg kolléganőmön, muszáj volt vennem egy 30 ml-eset. Nekem nagyon különleges illat, a sima Golden decade -et nem szagoltam még, de ez ütős. Van benne egy kicsit pasis vonal, unokatestvérem a 2000-es években volt huszonéves pasi, én akkor tizenéves. Ez az illat azt idézi fel, mikor náluk nyaraltam, ő este ment bulizni,kikerázva, illatfelhőben. :D Neki voltak ilyen édesebb parfümjei. :) De mindezzel együtt ez egy nagyon elegáns, nőies illat, de én különleges alkalmakra mentem el ezt magamnak, hétköznapra szerintem sok lenne.

kovacsanett43
2025.04.04. 13:43
Kombinált bőr
Tág pórusok

Komolyan nem tudom, mit csinál a Zara, de a dupe-jai jobban tetszenek, mint az eredeti megfelelőik. 😅A My way nekem tök semmilyen illat, nem is tetszett magamon, ez nagyon hasonlít rá, mégis baromira bejön. Tavaszi parfümömnek vettem, nagyon kellemes és tartós.

_lilmoncs
2025.04.04. 13:14

Nagy reményekkel rendeltem meg, nagyon kedvező áron. Nagyon vámpíros/Nosferatu illatnak volt beállítva. Viszont eddig nekem csalódás :( kb 1óra alatt elillan, csíkot sem húz egyáltalán maga után… nem is értem mert egész tartósnak írják mindenhol, vagy éppen klasszikus Femme Fatale dícséretet kap . Eddig sajnos akárhányszor próbáltam , egyik jellemzés sem illett rá. Egyedül a rózsát érzem a jegyei közül. Eltettem érlelni, hátha 🙃

aurum
2025.04.04. 12:45
Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Nem tudja valaki miért nem találom ezt a termékcsaládot? Rossmannban vettem tavaly. Hatalmas nagy szerelem lett de nem találom màr. Ugye gyártják még?