Krémek, kozmetikumok

H.N.94
2025.04.04. 09:09
Száraz bőr
Vízhiány

Csak a pici kiszerelést szoktam megvenni Az a tapasztalatom,hogy a kis minta termékek szinte mindenből sokkal jobb minőségűk. Nyílván azért,hogy kedvet kapj ahozz ,hogy megvedd a nagyobb kiszerelést . Aztán nézel bután hogy miért nem jó a bőrödnek hiszen volt lehetőséged tesztelni . A marketing trükköt elnézve jó kis krém de csak a kicsi a nagy már nem jó . Ezért kap csak 3 csillagot .

Lovascsajszi
2025.04.04. 08:59
Egyenetlen bőrfelszín

Mintha frissen szedett csipkebogyóval kenegetném az arcom🥰annyira szuper az illata. Nagyon jól hidratál és viszonylag hamar beszívódik. A sebeket/pirosságot hamar eltüntette az arcomról. Biztosan újra fogom venni ha elfogy.

sztinke
2025.04.04. 08:52
Tág pórusok

Nem nagyon szoktam ilyen kendőket használni már jó ideje, de hosszabb utazáshoz kellett. Mivel nagyon érzékeny a bőröm, próbáltam minél kíméletesebbet találni, így végül ezt a fajtát választottam. És nem bántam meg. Pont jó méretű kendők, kellően átitatva. Illata nincs és szerencsére nem is irritálja a bőrömet. Illetve időnként minimálisan csíp, de akkor sem lesz utána piros vagy gyulladt a bőröm. A sminket is eltávolítja, ha épp arra van szükségem. Nagyon örülök, hogy találtam ilyen verziót. Nem használnám napi szinten, de utazáshoz nagyon jó szolgálatot tesz nekem. És még ár-érték arányban is rendben van.

Ilcsi19
2025.04.04. 08:27
Vízhiány

Egy kellemes,lágy nói illat mely hosszan elkísér a nap folyamán...nemrég szereztem be,1 évig hezitáltam rajta..aztán a legutóbbi tesztelés meggyözött,és nem bantam meg!! Részemröl abszolút egy pozitív csalódás ugyanis az elözö flankerek nem nagy durranások...