Legújabb vélemények

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
Sajnos nekem nem vált be, pedig csak heti 1-2x alkalmaztam. Nem javított a bőrömön, elnehezítette, pattanásos maradt tőle.
Versace Pour Femme Dylan Purple
Annyira nagyon jó lenne ez a parfüm,olyan csodás illat...lenne,ha kifújás után nem tünne el szinte azonnal az a csoda illat,ezért nagyon haragszom rá,mert a kedvenc illatom lenne,de ilyen tartósság mellett ennyi pénzt nem adok ki rá.Hasonlít az örök kedvenc Lanvin Eclat parfümömre,de még annak is órákig érezhető az illata fele ennyiért.Sajnálom,ezért a 3 csillag.Kár érte.
Pupa Professionals BB Cream + Anti-Etá
Én nagyon elégedett vagyok vele. Szerintem fed annyira mint egy alapozó (pl az Active Light - Pupa) de mégis van egy egészséges fénye. Könnyen eldolgozható tartós is, megmarad a nap végére, nem csomósodik, nem foltosodik. Én újra fogom venni.
Revox Kollagén Aminosav+Ha Hidratáló
Körülbelül 1 hónapja használom a Revox termékeket és nagyon meg vagyok elégedve! Alapjában nagyon száraz és érzékeny bőröm van, de a termékek nagyon jól hidratálnak. Azóta tovább bővítettem a palettát. Ár-érték arányban is szuper termékek, csak ajánlani tudom őket! Sokkal kezelhetőbb a bőröm azóta.