Népszerű Lábápolók

Sana Sarokpuhító és Bőrkeményedés Elleni Krém
Parasoftin Bőrhámlasztó Zokni
Balea Fuss Deo
Avon Levendulás Bőrnyugtató Éjszakai Lábkrém
Balea Bőrkeményedés Elleni Hámlasztó Zokni Feel Well, Mentaolajjal és Zöldtea-Kivonattal
Naturland Jégzselé

Balea Mintás Lábmaszk-zokni Lazy Cutie Varázslatos Illattal

Balea Lábradír és Lábmaszk Sheavajjal és Kókuszolajjal, Kókuszillattal
Legújabb vélemények a kategóriában

Balea Intenzíven Ápoló Lábkrém Inkadióolajjal és Cupuaçuvajjal
Abszolút a kedvencem, abszolút újravevős. Sokáig elég, mert nem kell belőle túl sok a sűrű állaga miatt. Az illatát is kifejezetten szeretem, kellemes, nem tolakodó. Megfelelően hidratál, így nem is kell naponta használni.

Balea Mintás Lábmaszk-zokni Lazy Cutie Varázslatos Illattal
Megnyerő külső, nem túl bizalomgerjesztő beltartalom. Leginkább így tudnám jellemezni ezt a lábmaszk zoknit. Kivéve a csomagolásból két hatalmas méretű zacskó tárult elém, amelyek össze voltak tapasztva, de könnyedén szétszedhetőek a beépített 'zipzárnak' köszönhetően. Nos, ezek tényleg minden típusú, méretű lábra passzolnak. A belsejében van egy jól átitatott szérumos kendő, mely zselés állagú. Sajni nekem a külseje is kicsit tapadt, pedig nem szabadna szivárognia... erről ennyit. A zokni dizájnja nagyon aranyos, virágos mintázatú, de sajnos bármennyire rajta volt az Open felirat, én sehogy sem tudtam rögzíteni a lábaimra, úgyhogy elég kényelmetlenül ültem benne 30 percet. Ragadt össze-vissza a tapasz, de sehogy nem volt rögzíthető. A leírás szerint 20 percig érdemes a lábakon hagyni. Mozogni semmiképp nem lehet benne, mert nagyon balesetveszélyes! Leszedve egy géles szérum volt a lábaimon, ami számomra nagyon kellemetlen virágos illatot árasztott, teljesen felfordult tőle a gyomrom és hányingerem lett tőle, de lehet csak velem van a gond... ez illatra nagyon nem jött be. Hatásában sem volt az igazi: a lábam nagyon kiázott tőle, belemasszíroztam, ragacsos is maradt a bőröm. Este használtam akkor még csak-csak látgatóak voltak a kisebb hatásai: mondjuk az érdesebb területeket puhította, a sarkam szép lett reggelre, de zuhanyzás után mintha elvágták volna... Ráadásul nagyon sok szemetet termelünk vele. Én maradok inkább a tubusos lábápolók mellett. Azok valamivel környezetkímélőbbek és megvan a kellő hatásuk!

Shefoot Lábdezodor
Nyaraláshoz vettem, mivel sokat gyalogoltunk, sportcipőben. Nem tudtam rájönni, ennek a hatása volt-e, de relatív frissen tartotta a lábaim. Kicsit szokatlan, hogy dezodor és géles krém állagú, kicsit várni kell, míg felszívódik.

Kneipp Bőrkeményedés Elleni Krém + 25% Urea
Vaskos krém, de nagyon hamar baszívódik a bőrbe. Nem egy csodaszer a kiszáradt sarkokra, de az egyik legjobb hidratáló krém, amit eddig próbáltam.