Krémek, kozmetikumok

Legújabb vélemények

2025.04.25. 19:38

Nagyon szeretem én is, meg sem lep, hogy ilyen sok csillagot kap :) Ha csak ezt teszem fel hámlasztás után is nagyon hálás a bőröm. Gyengéd, de hatásos. Használat után olyan kis ruganyos, friss a bőröm.

jvivi
2025.04.25. 19:36

Ez egy nagyon könnyű, folyós állagú hidratáló, amit kifejezetten szeretek, mert gyorsan beszívódik, és kellemesen puha lesz tőle a bőröm. Normál vagy enyhén száraz bőrre ideális lehet, de erősen száraz bőrre kevésnek bizonyulhat. Látványos változást nem hozott – némileg egységesebb lett a bőröm, de a pigmentfoltokkal nem tudott mit kezdeni. Összességében egy jó alap-hidratáló azoknak, akik a könnyed textúrákat kedvelik. Ugyanakkor ebben az árkategóriában ennél többet várnék egy krémtől.

2025.04.25. 19:35

Nekem kissé túl nehéz, de több Resist társával karöltve használom(hámlasztó, toner, lemosó) és nagyon szép eredményt kapok viszonylag rövid idő alatt. Ez a krém nem rossz, mert reggel látszik, hogy éjszaka dolgozik, de tovább fogok keresgélni a márkán belül, mert nekem ez túl testes, nehéz és zavar, hogy ahogy víz éri a bőröm, rögtön érezhető, hogy nem igazán tud beszívódni.

2025.04.25. 19:29

Nagyon szeretem, mert az érzékeny bőröm is jól tolerálja. Nehéz megmondani, hogy önmagában ez a krém mennyire működik, mert a Resist család több termékével egyszerre használom, de nekem már egy hét után jelentős javuláson esett át a bőröm. Valóban feszesebb, hidratáltabb, kevésbé láthatóak a ráncok, a színe is egészségesebb lett a bőrömnek. Örülök, hogy beruháztam rá.