Krémek, kozmetikumok

Legújabb vélemények

TBBea
2025.04.28. 19:17
Pigmentfoltok

Én szeretem az illatát is, a finom krémes textúráját, nekem enyhén édes-gyümölcsös. A leírás szerint shea vaj és grapefruit esszencia van benne. Az igazi téli hidegben még nem teszteltem, csak most márciusban vettem, de az átmeneti időben nekem szuper. Tetszik. Amúgy az igazi téli csikorgó hidegtől véresre felszakadt kezemet csak a Ceralbin krém tudja enyhíteni.

TBBea
2025.04.28. 19:00
Pigmentfoltok

100 ml-es kiszerelést kaptam, de valami nem lehet egyszerre jó arcra és testre is. Nekem arcra nem jó, nagyon szárít a használat után. De testre elhasználom. Olyan mézes, nagyon gazdag, sűrű konzisztencia jellemzi, az illata viszont csodás. Hiába szeretem a Nuxe-ot, ez pont nem vált be arcra.

M.Eszter
2025.04.28. 18:14
Száraz bőr
Pirosság (rozacea)

Abszolút kedvenc. Finom illat.

TodaySzotyi
2025.04.28. 16:07
Pirosság (rozacea)

Bánatomra sajnos könnyen alakul ki sötét karika a szemem alatt, még akkor is ha egyébként kipihent vagyok. "Egy próbát ez is megér." címszóval vettem meg. Az értékelések alapján nagy elvárásaim nem voltak. Azon, hogy felhelyezéskor és a rákövetkező 5 percben csúszik már meg sem lepődtem (nekem az összes csúszik.) Lefekvés előtti filmnézés közben tettem fel, amibe bele is aludtam, de kb 7 óra alvás után pont ott találtam meg őket ahova feltettem... Reggelre erősen megszikkadtak, viszont a szemem alatti sötét karikák teljesen eltüntek és nap közben sem puffadt vissza a szemem alatti terület (ami más hasonló tapaszok után előfordult). Így első használat után elégedett vagyok vele.