Batiste Cherry Szárazsampon
Vichy Dercos Korpásodás Elleni Sampon Normál és Zsíros Hajra
Naturland Detergens Sulfuratum
Legújabb vélemények
Eveline Cosmetics Brazilian Body Moisturizing and Bronzing Body Balm
Nekem nagyon bejött, de szigorúan egyszer kenem, utána pár nap szünet. Csodás színt ad. Nagyon világos a bőröm, egy rétegben pont tökéletes, egészséges, természetes színt ad. Nem foltos, hamar becuppan, csak jól kell eldolgozni.

Neutrogena Hydro Boost Ultrakönnyű Testápoló Gél
Könnyed az állaga, jól szétoszlatható, tetszik az illata, nagyon bevált.
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza
Meglepően finom, tiszta, hűvös illat. Esetleg csak jellegében hasonlít a Mademoiselle-hez. Sopphie Labbé keze munkáját dícséri. Számomra tipikus elegáns, irodai illat, ami könnyed, nem tolakodó, nem megosztó, de mégis kiemelkedő a mai tömegillatok közül (nem is mai egyébként, 2014-es Chypre illat ) Leginkább tavasz, nyár az ő szezonja számomra, de hangulat kérdése. Szerencsémre rajtam nem dominál a bőr, a pacsulis illatokat pedig kifejezetten szeretem.
Yves Rocher Monoi de Tahiti Hidratáló Ragyogó Testápoló Olaj
Nem leszek népszerű ezzel a véleménnyel, de kifejezetten utáltam az illatát :( Próbáltam megszeretni, mert sok jót olvastam róla és nagyon szeretem az Yves Rocher termékeit, többet is használok közülük, de ezzel az olajjal nem lettünk barátok. Nagyon intenzív és hosszan tartó az illata, szerintem a csillámok is szépen mutatnak a bőrön, úgyhogy akinek tetszik az illata annak tökéletes választás, de megvétel előtt én ajánlom a kipróbálását!