Krémek, kozmetikumok

Legújabb vélemények

jibjab
2025.04.10. 19:15

Több kicsi és egy nagy kiszerelést használtam el, imádom. Nagyon jó balzsam, nálam gyorsan fogy, de nem bánom, mert szép tőle a hajam, nem nehezedik el, nincs kellemetlenül erős illata. Vékonyszálú, gubancolódós, festett, a fejtőnél zsíros, egyébként száraz hajam van. Nekem bevált nagyon.

Szaffi
2025.04.10. 19:14

Tesztelésre kaptam a terméket, amit ezúton is köszönök szépen. Sajnos nekem sem vált be. Pedig próbáltam ecsettel, beauty blenderrel, kézzel. KB olyan fedése van, mint egy színezett fényvédőnek. Nekem nincsenek különösebb bőrproblémáim, így egy egészséges bőrképet eredményezett nálam. 2-3 óra múlva viszont oxidálódik és a maradék beül a ráncokba. Ami pozitív, hogy nem okoz pattanásokat és az érzékeny szememet sem irritálta.

meva
2025.04.10. 19:13

Ez az első ilyen termék amit kipróbáltam, kellemes a használata (ecsettel viszem fel), nem ül be a ráncokba, egész jól tartja magát nap végéig.

meva
2025.04.10. 19:10

A brutál fejviszketésem 1 hónap használat után elmúlt tőle, 2 hónap használat után kezdett csökkenni a hajhullásom. Még abban bízom, hogy a hajzsírosodással is tud valamit kezdeni, mert jelenleg 2 naponta kell hajat mosnom (nagyon kemény a víz, ettől kiszáradt a fejbőröm amitől gyorsan zsírosodik és viszketett nagyon). Most használom 2 hónapja ezt a sampont, vállig érő hajra az első flakon ennyi idő alatt fogyott el, szerintem ez egész jó teljesítmény 🙂