Garnier Micellás Arctisztító Víz

Essence Eyebrow Designer Szemöldökceruza

Rimmel Stay Matte Púder
Legújabb vélemények
Trend It Up Super Grip Szemhéjalapozó
Az általam nagyon szeretett és etalonként kezelt essence szemhéjbázisomat évekkel ezelőtt kivonták, és mivel vészesen fogynak a felhalmozott készleteim a napi szintű használatban, ezért kísérletezésből vettem meg ezt. Átlátszó, géles állagú, minimális mennyiség elég belőle a mozgó szeméjra. A színek szép élénkek rajta, de sajnos egy átlagos 8 órás munkanap végén már elkezd összegyűlni a redőkben. Pénzkidobásnak nem mondanám (most a hetekben féláron kiárusításban főleg nem), de én még keresem az igazit

Isana Haj és Fejbőr Tonik Rozmaringgal
A végén járok már, pár használat és elfogy. A samponba csöpögtetett rozmaringolaj bejött, gondoltam ezzel megtámogatom plusszba a hajam a tömény olaj helyett. Mentolos illata van, hűti és bizsergeti is elég rendesen a fejbőrömet, komolyabb irritációt szerencsére nem okozott. Egyébként is rohadt hosszú már a hajam, szóval gyorsabb növekedést nem tapasztaltam (nem is olyan látványos szerintem), inkább több babahaj lenne nekem a kívánatos. Abból pedig van, de nem lehet tudni, hogy amúgy is nőne, vagy a rozmaring segített rajtuk. Kicsit keményebbnek érzem a hajtöveimet ha használom, és figyelni kell rá, hogy az arcbőrömre ne folyjon le.

Catrice Air Blush Matt Pirosító
Szépen pigmentált pirosító, a Berry Breeze árnyalat tökéletesen mutat a világos bőrömön. Mostanában ez a kedvencem:)
Clinique My Happy Lily of the Beach
Most bontottam ki egy 15ml-s kiszerelèst,ès nem csalódtam😊 finom krèmes,virágos,kókuszos illat,elèg bőrközeli nekem,de ruhán bőven èrezhető, finoman körbeleng,meleg időben tökèletes lesz🥰☀️