Krémek, kozmetikumok

Legújabb vélemények

doraya
2025.04.14. 19:50

Fantasztikus!!! Amióta megjelent az Elyn’s Lab fényvédője, azóta azt használtam és nem gondoltam volna, hogy valami letaszítja a trónról. Ennek viszont mégjobb a textúrája és sokkal szebb smink alá, plusz az olajosodásra hajlamos T-vonalam sem fénylik tőle, mint Salamon töke. És hát nagyon szuper, hogy magyar márka!

engelthaler
2025.04.14. 19:33

Armani My Way dupe, kifejezetten és nagyon édes illat. Valamivel édesebb, gyümölcsösebb mint az eredeti és kevésbé kifinomult, a jól összekevert virágos oldal szerintem kevésbé van jelen, de cserébe intenzív, erős és relatíve tartós, a nagyon kedvező ár mellett. Ha a Yodeyma Lis-hez hasonlítom, annak az illata finomabb, kidolgozottabb, de a Rue Broca hosszabb ideig érződik. Ár/érték arányban nagyon jó vétel, egy próbát mindenképpen megért a számomra. Az öt csillaggal a dupe hatást értékelem, nem úgy kell érteni, hogy maga a parfüm öt csillagos lenne.

SmellSpirit
2025.04.14. 18:56

Évek óta használom. Puha és selymes a bőröm tőle. Szerintem nem mindenkinek való, az alapja a shea vaj. Sűrű krém, enyhe illattal.

Eselytelenulketelkedo
2025.04.14. 18:45

HIHETETLEN! Tavaly novemberben lejárt colourb4 rá dobtam a lenőtt, kikopott felül barna alul mocsárzöld hajamra, gondoltam max leesik a hajam lenövéstől lefelé. Mindent betartottam ahogy kell, a semlegesítő kis sampon vagy mi tökjól habzott is, aztán felraktam a csoda pakolásomat. Hajszárítás után egy valamivel halványabb barna hajat kaptam, épp csak látszik a zöld a végén. Nem gondoltam volna, hogy megmozdít bármit is fejemen, és a pakolásnak hála csillog és puha a hajam. Köszi rég lejárt colour b4, a büdös életbe nem gondoltam volna🙏🙏🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️