Krémek, kozmetikumok

zsuzsred
2025.04.08. 12:06
Száraz bőr
Pirosság (rozacea)

Soolantra krémet keresek. Ha lenne valakinek, aki megválna tőle, szívesen átvenném. Kérlek küldj emailt a bluefrogfru@gmail.com címre. Köszönöm.

2025.04.08. 12:04
Vízhiány

A fodrászom ajánlotta, mert nagyon érzékeny a fejbőröm, viszketésre hajlamos és valószínűleg allergiás lett valamilyen sampon összetevőre. Én nagyon megszerettem ezt a sampont, sokkal jobb, mint bármelyik Lushos, amit használtam a zerowaste hajnalán. Bár kicsit bonyolultabb a használata, mint egy dobozos terméknek, összességében nekem megéri. Duplán szoktam vele samponozni, benedvesítem a hajam, majd a szappant és végigdörzsölöm vele az egész fejbőröm alaposan, majd lemosom és újból ugyanez. Szépen habzik, az illata is jó szerintem (annak ellenére, hogy nagyon természetes). Az egyetlen negatívuma, hogy amikor elkezd vékonyodni, könnyen letörnek belőle darabok, amikkel már nehezebb samponozni. 2 hónapja használom heti 2-3-szor és még mindig van az első szappanból (3-at rendeltem összesen egy akció keretében).

2025.04.08. 11:54
Vízhiány

Viszkető fejbőr miatt vettem és nagyon bevált, 2 dobozt elhasználtam és most már elég csak időnként megmosnom vele a hajam. Szerintem nekem valamilyen allergia okozta a viszketést, a fodrászom ajánlotta sima hajmosáshoz a Piperita szilárd samponját, azóta azt használom többet és mellé néha a Sellont :)

2025.04.08. 11:48
Vízhiány

Nem mindenkinek való ez a spirál, de nekem nagyon bevált. Makacs, egyenes, de brutálhosszú szempilláim vannak, amik kidobják a lash liftinget is. Sokáig kerestem olyan spirált, ami a szempillagöndörítés után fixálja a szempilláim és a göndörséget, mert ahogy más spiráloktól nedvesek lesznek, kiegyenesednek. Ez fixálja rendesen, lehet építeni, és bár tényleg nem könnyű lemosni, meg kicsit kemény a tapintásuk, nekem megéri, mert végre az én pilláim is tudnak göndörek lenni :) Nekem nagyon tartós is, nem maszatol, fent marad egész nap és bírja a sírást is.