Krémek, kozmetikumok

Leppard
2025.03.14. 06:22
Kombinált bőr
Pattanások (acne)

Hirtelen ötlettől vezérelve jött velem a boltban, szemöldök szálak rajzolására alkalmatlan, valószínűleg a fele levolt törve és még az árnyalatot se találtam el. Még jó, hogy gyorsan fogy, mert szivem szerint kidobnám.

renivarju97
2025.03.13. 22:35
Kombinált bőr
Vízhiány

Sokat hezitáltam rajta, de végül hazajött velem 😅 Első benyomásra nagyon jó állagú, már felkenéskor éreztem hogy ápol, szárításkor egyértelműen könnyebben kezelhető lett a hajam. Az illata nagyon tetszik, lehet másnak túl sok de én nagyon szeretem az intenzívebb illatokat, főleg ha mosás után is bőven megmarad 😀 A kiszerelése is plusz pont, megéri az árát szerintem 🤗

Fehereszti
2025.03.13. 21:54
Száraz bőr
Pigmentfoltok

City sizzle árnyalat boldog tulajdonosa vagyok. Nekem hatalmas kedvenc a Charlotte Tilbury Glowgasmja, ez hasonló hozzá. Ez az árnyalat gyönyörű ragyogó piros, kis szilvás pinkes beütéssel. Baromira el van találva ez az árnyalat. Mostanában ezt úgy használom, hogy rendes "por" pirositóval fixálom, így izgalmasabb a színe és élénkebb is. Erre az árnyalatra nagy kedvencem a Mac Glow Play plush pepper árnyalata. Igazi nyári napcsókolta színem van, mély tónusokkal. Rajtam meglepően tartós is így. 4 - 5 csillag közt gondolkodtam, de mivel tuti veszek még más árnyalatokat is, ezért megérdemelten 5. Nekem egyáltalán nem diszkógömb. Szuper kis fénye van. Imádom!

Fehereszti
2025.03.13. 21:47
Száraz bőr
Pigmentfoltok

Ez egy jó kis szemöldökspirál ár érték arányban. Mindig tartok a sminkesemben egy ilyen terméket, mert gyorsan megvagyok vele, sokszor nincs időm ceruzázgatni meg gél, stb. Ez nálam ilyen 2 az 1ben. Az ABH ilyen spirálos terméke volt a kedvencem eddig, de nem sokkal tud kevesebbet ez, az ára pedig sokkal kevesebb. Árnyalat nekem a sötét szőke hajamhoz a 2., a szőke utáni kell, a medium brown az nagyon sötét lett nekem, pedig általában ez a szemöldök termék színem. Ezt érdemes figyelembe venni választáskor, ha esetleg online vásárlás lesz. Kicsit sok festéket vesz fel az ecset de le szoktam húzni róla, semmiből nem tart.